O bucată de gheață desprinsă de pe un avion i-a distrus casa. La cât se ridică pagubele

Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! O femeie din Regatul Unit s-a trezit cu o gaură uriașă în tavan, ziua în amiaza mare. A fost o experiență șocantă pentru Carla George (45 de ani), de profesie criminalist, mai ales că se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Dr. Carla George s-a trezit cu o gaură uriașă în acoperiș
Carla George s-a trezit cu o gaură uriașă în acoperiș (Foto: Profimedia)

O bubuitură puternică s-a auzit în timp ce femeia vorbea la telefon. Inițial, ea a crezut că au căzut niște cutii în podul casei sale din Oxfordshire, dar când a mers să verifice, a văzut cerul prin acoperiș.

Femeia a fost șocată

Femeia a anunțat imediat autoritățile Un pompier i-a spus că, cel mai probabil, gaura a fost făcută de o bucată de gheață căzută de pe avion. Un fost pilot a explicat că este posibil să fi existat apă în trenul de aterizare atunci când aeronava a decolat, care ulterior a înghețat. Daunele acoperișului au fost estimate la 13.000 de euro.

„Lucram în camera mea și am auzit o bubuitură puternică. Podul este folosit ca depozit și am crezut că au căzut niște cutii, dar am văzut ușa deschisă și tavanul făcut praf. M-am urcat în pod și am văzut gheață peste tot. Nu înțelegeam de unde apăruse – era ca ceva dintr-un film. Am fost în stare de șoc. Vecinul meu a sunat la ușă și a spus: «Știi că e o gaură în acoperișul tău». Este foarte bizar ce s-a îmtâmplat — Am crezut că a avut o explozie când am ajuns acolo sus”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Carla George susține că nu a auzit nici un avion trecând deasupra acasei sale în acea zi: „Zboară avioane pe aici, dar nu am auzit niciunul în ziua aceea și nici vecinul meu, așa că a fost cu adevărat surprinzător. Vecinul meu a spus că obișnuia să lucreze la avioane și că odată a căzut o valiză. Blocul de gheață s-a topit în 24 de ore și apoi le-am cerut asigurătorilor să vină. Muncitorii au făcut o reparație provizorie a doua zi și așteptăm ca  să evalueze pagubele și să vadă ce se poate face pentru lucrările de restaurare. În momentul de față mai avem gaura din tavanul interior - puteți vedea căptușeala din exterior. — Cel puțin, totul este acoperit de asigurare. Și din fericire nu a lovit nicio altă cameră și nu au fost răniți!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net