O mare fabrică se va deschide în țara noastră: „Putem să avem încă 100 și ceva de noi angajați”

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! În acest an urmează să se deschidă o nouă fabrică de de materiale de construcții! Nu mai puțin de 30 de milioane de euro au fost investiți în construcția acestei fabrici.

Fabrica va fi deschisă în noiembrie 2024 / foto: Facebook
Fabrica va fi deschisă în noiembrie 2024 / foto: Facebook

Potrivit celor de la Antena 3 CNN, se pare că noua fabrică își va deschide porțile în luna noiembrie a acestui an, la Târgu-Cărbunești. Compania Soceram a investit o sumă uriașă în construcția acestei fabrici, mai exact 30 de milioane de euro! Construcția are o suprafață de aproximativ 10 hectare, undeva în zona Cojani.

Anul trecut, în luna iulie 2023, primarul orașului Târgu-Cărbunești Dănuț Birău anunța românii că lucrările se află în grafic, așa că în cursul acestui an, totul ar trebui să devină operațional. Se pare că undeva în jur de 100 de angajați vor lucra la fabrica de BCA, iar începând din primăvara aceasta este posibil să înceapă deja recrutările de personal.

O nouă fabrică de BCA se va deschide în țara noastră

Autoritățile locale speră că această fabrică va deschide porțile și pentru alți investitori ce ar fi interesați să dezvolte locuri de muncă în zonă.

„Termenul de finalizare a lucrărilor este noiembrie 2024. Deocamdată, lucrurile merg conform planificării inițiale. Lucrările sunt în grafic și sper că va fi așa și în continuare, în așa fel încât, la sfârșitul anului 2024, să putem să avem încă 100 și ceva de noi angajați pe raza orașului Târgu-Cărbunești și acest operator economic să înceapă să producă BCA-uri la această fabrică, cea mai mare din România”, a spus primarul Dănuț Birău, potrivit sursei citate.

„Deocamdată, se lucrează acolo, probabil undeva în primăvara anului viitor vor începe acele depuneri de CV-uri, recrutările, în așa fel încât, în momentul când fabrica va fi deschisă, să poată lucra oameni care deja au fost instruiți și pregătiți în celelalte fabrici pe care Soceram le are în țara noastră”, mai spunea acesta, în cursul lunii iulie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net