O prezentatoare TV a adormit în fața palatului Buckingham, după funeralii! Care a fost motivul?

Ultima actualizare:

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, care s-a desfășurat pe 19 septembrie, a fost în prim-planul mass-mediei din Marea Britanie și nu numai, o mulțime de jurnaliști raportând de la fața locului. Prezentatoarea TV Allison Langdon a fost surprinsă în timp ce dormea în fața palatului Buckingham, după ce transmisese în direct funeraliile. 

O prezentatoare TV, a adormit în fața palatului Buckingham, după funeralii! (sursa FOTO GettyImages)
O prezentatoare TV, a adormit în fața palatului Buckingham, după funeralii! (sursa FOTO GettyImages)

Presa din întreaga lume și-a ațintit privirile asupra familiei regale și a Palatului Buckingham,  pentru a urmări fiecare moment al funeraliilor publice de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. 

Vezi și: Elisabeta a II-a, funeralii ca la Regina Victoria

Britanicii s-au reunit pentru a-și lua «adio» de la îndrăgita suverană, care s-a stins din viață, pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, în timp ce se afla la Castelul Balmoral, înconjurată de cei dragi. 

Prezentatori TV din întreaga lume au raportat în direct de la Palatul Buckingham, timp de mai mult de 10 ore, chiar dacă abia mai puteau să-și țină ochii deschiși, din cauza epuizării. 

Nu rata nici: Funeralii record pentru regina Elisabeta a II-a! Prințul George: «Mami, nu ştiam că buni a fost aşa importantă!»

Acesta a fost cazul și prezentatoarei Allison Langdon, reporter special la Londra din partea unei televiziuni australiene. Jurnalista, care a transmis în direct timp de 14 ore fiecare moment important al funeraliilor publice, a fost mai apoi surprinsă în timp ce adormise în fața palatului Buckingham. 

Hai să afli și: Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Londra. Un milion de oameni sunt așteptați la funeralii

Reacția prezentatoarei TV care a adormit în fața Palatului Buckingham

Prezentatoarea australiană în vârstă de 43 de ani a folosit o jachetă pe post de pernă în timp ce și-a sprijinit capul de un coleg de muncă. Momentul a fost surprins într-o fotografie, iar mai târziu Allison, amuzată fiind de situație, a împărtășit imaginea pe Instagram, alături de un comentariu amuzant. 

«După 14 ore. Totul este bine» 

Funeraliile publice ale Reginei Elisabeta a II-a au fost urmărite de către oameni din întreaga lume, iar britanicii au stat ore în șir pentru a oferi un ultim omagiu monarhului. Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată la Capela Memorială George al VI-lea, alături de părinții ei. Sicriul soțului ei, prințul Philip, a fost mutat de la Capela St George, la locul de odihnă al suveranei pentru ca trupurile lor să fie înmormântate alături. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net