Pățania incredibilă a unei turiste care s-a dus în Grecia: „Pregătiți-vă pentru asta”

Ultima actualizare:

O turistă a împărtășit peripețiile ei din timpul vacanței petrecute în Grecia, în 2023. La sosirea sa în destinație, a avut parte de o experiență incredibilă când a luat feribotul.

Turista din Canada cu siguranță se va întoarce în Grecia / foto: Pixabay
Turista din Canada cu siguranță se va întoarce în Grecia / foto: Pixabay

Audrey, o tânără din Canada în vârstă de 26 de ani, care lucrează în domeniul marketingului digital, a decis să își sărbătorească ziua de naștere alături de sora sa într-o vacanță în Grecia. Cu toate acestea, s-au trezit în mijlocul unui haos în transportul cu feribotul.

Audrey a avertizat alți turiști despre experiența lor și a distribuit imagini cu sute de călători înghesuiți la bordul feriboturilor.

Audrey a filmat toată experiența pe care a trăit-o pe feribot, în Grecia

Imagini cu aglomerația de pe feribot / foto: Tik Tok
Imagini cu aglomerația de pe feribot / foto: Tik Tok

Pe parcursul a trei călătorii între insulele Paros, Santorini și Naxos, a filmat scenele aglomerate din feriboturi. Deși era pregătită pentru aglomerație, nu se aștepta ca oamenii să fie atât de înghesuiți.

Cu toate că erau mulți călători, angajații au reușit să gestioneze situația eficient. Audrey a fost surprinsă de rapiditatea și eficiența procesului de îmbarcare și debarcare, în ciuda haosului aparent.

„Nu îmi venea să cred câți oameni poate transporta un feribot și nu îmi venea să cred cât de eficient au fost angajații feribotului în gestionarea volumului de călători. Este cu adevărat un proces atât de rapid de îmbarcare și debarcare, deși haotic!”, a povestit ea, potrivit Daily Mail.

Deși a fost o experiență negativă, Audrey își dorește să se întoarcă în Grecia în viitor. Videoclipurile ei au devenit virale, iar mulți utilizatori au împărtășit experiențe similare.

„Odată ce te urci, trebuie să îți iei cam o oră să te refaci după haos”, “Asta este partea pe care nu ți-o spun ei”, sunt două dintre comentariile celor care au văzut postarea de pe Tik Tok.

În schimb, alții au avut o experiență mai plăcută. „Am fost anul trecut și nu a fost chiar atât de rău. Odată ce te urci, îți lași bagajele într-un loc și te îndrepți către locul tău. Foarte simplu/ușor”, a mai scris cineva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net