Ca pasărea Phoenix: PAOK a revenit de la 0-2 cu AEK Atena și speră la titlu

PAOK Salonic continuă „să se zbată” în campionatul grec, acolo unde se luptă pentru titlu și, cel mai recent, formaţia condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a încheiat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea AEK Atena.

Răzvan Lucescu a trăit la maximum meciul cu AEK Atena (FOTO: Facebook)
Răzvan Lucescu a trăit la maximum meciul cu AEK Atena (FOTO: Facebook)

Meciul de fotbal a fost unul presărat cu tensiuni, la finele partidei fiind un moment care a făcut înconjurul presei elene și nu numai, antrenorul român având un schimb de replici aprins cu omologul argentinian Matías Almeyda. Totuși, la conferință, totul a părut dat uitării, iar cei doi s-au lădaut reciproc: dacă Lucescu a spus „AEK are cel mai bun antrenor din istoria ei”, Almeyda a declarat „l-am felicitat pe antrenorul echipei adverse, care este unul mare. Mereu spun ce simt și asta am făcut și acum. E un antrenor grozav”.

Gruparea românului e pe primul loc în campionatul grec

Punctul obținut este unul extrem de valoros, dat fiind faptul că PAOK a revenit de la 0-2. Clasamentul arată cum nu se poate mai bine pentru antrenorul român: PAOK are 67 de puncte şi este pe primul loc, în timp ce AEK Atena se află pe a doua poziție, cu 66 de puncte. Lupta la titlu este strânsă în Grecia, Panathianikos, echipa de pe locul trei, având 65 de puncte, iar Olympiacos Pireu se află pe patru, cu 63 de puncte.
În vârstă de 55 de ani, Lucescu Jr. este la al doilea mandat de antrenor la PAOK Salonic, după cel din perioada 2017-2019, cel mai recent venind în vara lui 2021 și având un contract valabil până în cea a lui 2024. Antrenorul român are la dispoziție un lot în valoare de 72,90 milioane de euro, cel mai bine cotați fiind atacantul grec Giannis Konstantelias, aproximat la 12 milioane de euro, sârbul Andrija Živković la șapte milioane de euro și spaniolul Jonny Otto la șase milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net