Tătărușanu, „răstignit” după 8 goluri luate într-un meci. Cum l-a numit presa

Ultima actualizare:

Ciprian Tătărușanu a fost personajul negativ în ultimul meci de fotbal disputat de echipa sa, Abha Club și pierdut cu 0-8 în fața celor de la Al-Nassr. Goalkeeper-ul în vârstă de 38 de ani n-a avut deloc o seară bună, marți, în campionatul din Arabia Saudită, asistând neputincios la o înfrângere dureroasă. 

Ciprian Tătărușanu, încercat din greu în campionatul saudit (FOTO: Facebook)
Ciprian Tătărușanu, încercat din greu în campionatul saudit (FOTO: Facebook)

În prima repriză, românul a rămas, în repetate rânduri, fără replică în fața „asaltului” lui Al-Nassr, Tătărușanu a devenit țintă sigură pentru Cristiano Ronaldo, acesta din urmă înscriind de nu mai puțin de trei ori, două goluri fiind din lovitură liberă și oferind două pase decisive. Cu toate că, în partea secundă, ibericul a fost scos de pe teren și la fel s-a întâmplat și cu Sadio Mané, Abha a mai încasat trei goluri și în repriza a doua. 

„The Big Loser”, porecla dată de presa internațională

Deși portarul român a mai avut parte de eșecuri categorice, acesta este cel mai drastic, deasupra înfrângerii cu Al-Hilal, 0-7 și cea cu Al-Ahli, 0-6. Per total, Tătărușanu figurează cu nu mai puțin de  65 de goluri încasate în cele 25 de etape în care a apărat la Abha.
Presa internațională nu l-a iertat pe român, consemnând rezultatul categoric, „Goal” numindu-l „The Big Loser” (n.r. Marele Pierzător”) și notând: „Tătărușanu a fost de vină la primul gol, având o intervenție slabă la lovitura liberă executată de Ronaldo la firul ierbii. Una peste alta, trebuie spus că întreaga echipă a fost neputincioasă în fața unei formații mult mai puternice, Al-Nassr”. Nici italienii de la Pianeta Milan nu au omis situația: „Tătărușanu, ce coșmar! Opt goluri încasate și hat-trick pentru Cristiano Ronaldo. La Milan, Tătărușanu a fost criticat des de fani, dar a fost și decisiv în anul în care echipa a câștigat titlul, apărând un penalty executat de Lautaro Martínez în derby”. Mai departe, misiunea echipei lui Tătărușanu rămâne salvarea de la retrogradare, Abha ocupând locul 17, penultimul, având 22 de puncte, la două puncte distanță de prima poziție care asigură rămânerea în campionatul saudit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net