Plaja cu nisip fin, la doar o oră de București: „E frumos, chiar e mult mai relaxant decât la mare”

Cei care s-au săturat de aglomerația de pe litoralul românesc și de prețurile care le lasă o gaură în buget, au acum aloe soluții! Dacă nu vreți să mergeți până la mare pentru a petrece o zi de plajă, ei bine, trebuie să știți că, la doar o oră de București, pe malul Dunării se întinde o plajă deosebită.

Plaja cu nisip fin, la doar o oră de București: - Foto: Facebook/Samskara Beach
Plaja cu nisip fin, la doar o oră de București: - Foto: Facebook/Samskara Beach

Plaja de pe Dunăre

Potrivit unui reportaj marca Observator, plaja se află în Călărăași pe malul fluviului, iar accesul către ea se face cu un cataraman. Mai exact, se intră prin parcul mare din Călărași, iar în mai puțin de un minut se traversează brațul Borcea. Această zonă superbă și liniștită cu nisip find a fost formată de apale Dunării în zeci de ani.

Cei care vor să petreacă mai mult de o zi, trebuie să știe că există și spații de cazare. Cei dornici se pot caza în căsuțe colorate ale căror preț variază între 150 și 200 de lei pe noapte.

Avem în jur de 70 de locuri de cazare, pe diferite grade de confort, avem căsuțe cu baie proprie, avem căsuțe de tip camping cu grupuri sanitare și dușuri afară, deci pot sta un weekend sau două trei zile, este ceva de vis", a declarat Lucian Croitoru, administrator plajă potrivit Observator News.

Practic, este un mic sat de vacanță, unde oamenii se pot bucura de restaurant și locuri de joacă pentru cei mici, în cazul în care vor vină cu toată familia. Pe plajă găsiți cabine de schimb și dușuri, alături de un bar beach unde vă puteți bucura de o băutură răcoritoare. 

Într-adevăr apa nu este ca la mare, dar nisipul este extrem de fin și curat. Mai mult, a fost pusă în mod special și o geamandură pentru a putea înota în siguranță.

 „E frumos, chiar e mult mai relaxant decât la mare, nu e prea multă aglomeraţie. Nisipul nu se compară cu cel de la mare, e mult mai curat", a spus un bărbat conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net