Plantele care ne pot aduce ghinionul în casă. Trebuie să scapi de ele cât mai repede

O bună parte dintre noi apelăm la ajutorul plantelor pentru a ne decora camerele. Acestea nu doar că ne vor bucura datorită frumuseții lor, dar, atunci când înfloresc, pot chiar să ne umple casele cu un parfum superb, care ne va oferi o stare de spirit mai bună. Cu toate acestea, potrivit tradițiilor Feng Shui, nu toate florile sunt la fel de potrivite pentru casele noastre. Unele dintre ele chiar pot să ne aducă ghinion!

Garoafele sunt printre florile care ne pot aduce ghinion / foto: Pexels
Garoafele sunt printre florile care ne pot aduce ghinion / foto: Pexels

Există o mulțime de motive pentru care oamenii de-a lungul întregii lumi apelează la ajutorul plantelor pentru a-și decora camerele. Acestea sunt frumoase, pot purifica aerul, iar atunci când înfloresc, ne pot oferi un parfum superb în apartament.

Însă, nu trebuie să uităm că fiecare plantă are în spate nenumărate tradiții, iar nu toate sunt tocmai pozitive. De exemplu, potrivit Feng Shui, trei plante anume ne pot aduce ghinion în case!

O astfel de plantă este garoafa, care în ciuda frumuseții ei, nu este considerată o plantă potrivită pentru interiorul casei, în Feng Shui. Se spune că garoafele ar avea abilitatea de a absorbi energiile pozitive din jurul nostru, iar apoi le-ar elibera pe cele negative. Această tradiție antică din China ne mai oferă același avertisment și în cazul agavelor, pe care ar fi bine să le punem doar în curte, dacă avem cum.

Plantele care pot aduce ghinion în casă

De asemenea, ar fi bine să scăpăm și de plantele cățărătoare pe care le avem prin casă. Se spune în tradiția Feng Shui că acestea pot să blocheze traseul energiilor pozitive prin casă, iar cel mai bine ar fi să ținem astfel de plante ori în balcon, sau, dacă avem cum, în curte.

Nici feriga nu este o plantă pe care trebuie să o avem în interiorul casei, potrivit tradiției Feng Shui. Deși are un aspect foarte elegant, se spune că această plantă poate potența energiile negative din casă, motiv pentru care trebuie să o evităm. Iar, în final, ni se spune să nu aducem în casă nici hortensia, deoarece ne poate împiedica din a ne găsi un partener de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net