Poftiți în casa cu pereți din bere! Vila a fost decorată de un militar care a iubit băutura

Afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul! Această vilă din Florida pare complet normală la prima vedere, însă în interior ascunde un adevărat paradis al berii. Proprietatea are pereții ornați cu doze Budweiser. Cel care a stat aici a fost un adevărat împătimit al acestei băuturi alcoolice!

O cameră cu pereți ornați cu doze de bere
În interior, toți pereții sunt ornați cu doze de bere (Foto: Kearney & Associates Realty)

Situată în statul însorit Florida, casa cu două dormitoare și două băi are o curte cu un gazon perfect îngrijit și o scară de piatră care duce la o intrare din sticlă. De asemenea, este situată într-o zonă rezidențială liniștită.

Proprietarul anterior a decorat fiecare perete și tavan cu doze de bere Budweiser. De fapt, singurele goluri existente între cutii au fost lăsate pentru accesul la întrerupătoarele de lumină și corpurile de perete. Nici interiorul dulapurilor din bucătărie nu au scăpat neatinse. Baia este singura care nu face parte din această estetică ciudată, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Casă galbenă Florida
Din afară, pare o casă complet normală (Foto: Kearney & Associates Realty)

A fost cumpărată cu 100.000 $

Agentul imobiliar Kristen Adams-Kearney a explicat că au fost folosite zeci de mii de cutii de bere, însă nu se știe numărul exact. Ea a fost contactată de Kris Johnson pentru a-l ajuta să vândă casa. Acesta a devenit responsabil pentru proprietate când prietenul său care deținea locuința a murit. Casa a aparținut lui Mike Amelette, un veteran al Marinei SUA care s-a mutat acolo în 1986. El a băut marca de bere Budweiser timp de mai bine de patru decenii, demarând proiectul de a-și decora casa în 1990 și terminând-o 16 ani mai târziu.

A făcut totul de unul singur, conform prietenului său. „El a pus fiecare cutie în perete. Se supăra foarte tare dacă cineva zgâria sau strica accidental o doză de bere”, a spus Johnson. Din păcate, în iunie 2020, Mike a murit de cancer, la vârsta de 69 de ani.

Așa arată dormitorul (Kearney & Associates Realty)
Așa arată dormitorul (Kearney & Associates Realty)

În prezent, casa aparține unui alt proprietar, care a cumpărat-o în urmă cu patru ani cu 100.000 de dolari. Se pare că acesta a fost încântat de ideea decorului bizar și nu a modificat nimic la vilă, dorind să o păstreze exact așa cum a vrut răposatul Mike Amelette.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net