Poftiți la masă, la 90 de m înălțime! Cât costă picnicul deasupra cascadei

Ați avea curaj să luați masa aici? O firmă braziliană le oferă celor curajoși oportunitatea unică de a se bucura de un picnic de neuitat, la o masă de lemn suspendată deasupra Cascadei De Sepultura, din Rio Grande do Sul. Experiența uluitoare nu este recomandată celor care au rău de înălțime, întrucât totul se întâmplă la 90 de metri altitudine.

Cei care încearcă această experiență vin cu mâncarea de acasă (foto: captura vide)
Cei care încearcă această experiență vin cu mâncarea de acasă (foto: captura vide)

Experiența durează doar 15 minute

Un cuplu american a devenit viral recent, după ce a publicat un videoclip luând masa la înălțime. Christianna Hurt (28 de ani) și iubitul ei, rapperul „OnPointLikeOp” au găsit accidental această atracție turistică. În imagini, aceștia pot fi văzuți bucurându-se de gustări și un pahar de vin roșu, la o masă de picnic suspendată cu ajutorul unor cabluri metalice. Întreaga experiență durează aparent doar 15 minute și costă nu mai puțin de 450 de dolari, însă cei care au încercat-o spun că merită fiecare bănuț, relatează Oddity Central. În prețul experienței au fost incluse o ședință foto și un videoclip realizat cu o dronă. Dar cu mâncarea trebuie să veniți de acasă!

Este vorba de doar un sfert de oră. Experiența constă mai mult în peisaj, nu în ceea ce mănânci. Am vrut să încercăm ceva ieșit din comun”, a spus Christianna pentru Mail Online, adăugând că ea și partenerul ei au trebuit să conducă un autoturism 4x4 pentru a ajunge la cascadă, care se află la aproximativ o oră cu mașina de orașul Caxias do Sul. Odată ajunși acolo, au trebuit să traverseze râul până la platforma tiroliană construită pe marginea cascadei.

Cei doi au purtat hamuri de siguranță, în timp ce au stat așezați la masă, iar Christianna a dezvăluit că nu i-a fost deloc frică pentru că cei de la Rota Aventura, firma care se ocupă de această experiență, s-au asigurat că nu li se poate întâmpla nimic rău. În ciuda locației incredibile, cei mai mulți oameni care au comentat filmările cuplului american au recunoscut că ar fi prea ocupați să intre în panică, pentru a se bucura de un picnic atât de sus.

Nu este singura experiență de infarct oferită în această locație. Puteți, de asemenea, să vă odihniți într-un hamac deasupra cascadei sau să încercați să faceți bungee jumping (sărituri cu coarda elastică, de pe o structură aflată la înălțime n.r).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
image
actualitate.net
image
actualitate.net