Polițiștii au tras „OZN-ul” pe dreapta! Cum a reacționat „șoferul extraterestru”

Poliția rutieră din comitatul Crawford, Missouri, au avut parte de o întâlnire „extraterestră”, atunci când un vehicul unic le-a atras atenția. Oamenii legii au oprit autoturismul care arăta ca un OZN și care circula nestingherit pe o autostradă aglomerată.

Un polițist din Crawford se pozează cu o mașină în formă de OZN
Șoferul s-a ales cu un avertisment (Foto: Crawford County Sheriff's Office)

 „Acești umanoizi prietenoși au venit în pace!, au scris oficialii de la Biroul Șerifului din Crawford, într-un mesaj publicat pe Facebook, zilele trecute.

„Mașina OZN” a fost depistată încălcând o regulă de circulație, respectiv nerespectarea benzilor de delimitare. De asemenea, avea o plăcuță de înmatriculare expirată din Indiana, potrivit Biroului Șerifului din Crawford. Având în vedere „vântul/traficul din autostradă plus dimensiunea și aerodinamica vehiculului său, șoferul a înțeles că a încălcat o serie de reguli!”, a declarat ofițerul de informații publice și șerif maior Adam Carnal, citat de Fox News.

Poliția s-a pozat cu „mașina-OZN”

Mașină în formă de navă spațială, trasă pe dreapta pe o autostradă din Missouri
„Vehiculul extraterestru” circula pe o autostradă din SUA

Șoferul, care avea o pereche inedită de ochelari de soare de culoare neagră, a primit un avertisment scris pentru abaterile comise, însă nu a părut deloc deranjat. În mica navă spațială a existat și o pasageră în partea dreaptă. Amândoi s-au amuzat pe seama întâmplării. La fel și polițiștii!

Ofițerii au fost încântați că șoferul a fost de acord să-i lase să facă poze „OZN-ului”. „Având în vedere reacția politicoasa a șoferului și faptul că are un vehicul inedit, am optat pentru a oferi comunității noastre o postare distractivă pe rețelele sociale. A fost o interacțiune grozavă și i-am urat o călătorie în siguranță!”, a adăugat Carnal. Imaginile au strâns peste 12.000 de reacții pe Facebook, utilizatorii minunându-se de mașina neobișnuită

Autoturismul care arată ca o farfurie zburătoare se îndrepta spre Roswell, New Mexico, prin județul Crawford, pentru un festival. De altfel, Roswell este o zonă faimoasă pentru cei care cred în extratereștri, întrucât aici se presupune că în 1947 s-ar fi prăbușit un OZN și că ar fi fost recuperate rămășițele unor umanoizi. Desigur, aceste teorii ale conspirației nu au fost dovedite vreodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net