Poţi să-ţi faci singur decoraţiunile de Crăciun


    Paula Stan, artist floral
Paula Stan, artist floral

Cele mai interesante şi mai „de suflet” decoraţiuni de Crăciun sunt cele făcute manual, unicate, imperfecte, inspirate din natură. Nu îţi trebuie buget consistent, doar puţină îndemânare şi idei inspirate.

Conuri şi crenguţe de brad, lumânărele, globuri rămase de anul trecut, sfoară şi pânză de sac, ba chiar fructe uscate şi scorţişoară, acestea sunt „ingredientele” necesare pentru realizarea celor mai tari ornamente pentru Crăciun.

simeon stalpnicul png

Ai putea să începi de pe acum. Potrivit artistului floral Paula Stan, e indicat să combini elemente ce, împreună, spun aceeaşi poveste. „Tendinţa este de a încărca aranjamentul cu multe decoraţiuni, însă e important să ştim când să ne oprim. Un aranjament trebuie să conţină un singur element principal, care va fi accesorizat cu detalii ce se regăsesc în aceeaşi tematică”, spune specialistul, care ne dă câteva idei.

simeon stalpnicul png

O coroniţă se poate realiza foarte uşor din crenguţe de brad decorate cu fundiţe din material de sac, conuri de brad, felii uscate de portocală şi măr, sfoară şi scorţişoară. Nu costă mult şi, pe lângă faptul că e frumoasă, are o mireasmă ideală pentru a întregi atmosfera Sărbătorilor de iarnă.Mai poţi realiza ornamente accent: pe o tavă sau pe o farfurie sclipitoare pune globuri, lumânărele, crenguţe verzi, precum şi micuţe suveniruri de cumpărat ce înfăţişează cerbi, îngeraşi, căluţi, căsuţe, săniuţe.


    Decorațiuni realizate de Paula Stanfoto: Atelier Butterflies
Decorațiuni realizate de Paula Stanfoto: Atelier Butterflies

Pentru masa de Crăciun, poţi opta pentru un aranjament din crenguţe de brad, combinate cu crenguţe de pin, tuia, dar şi frunze de eucalipt. Poţi presăra zăpadă artificială şi decora cu flori de bumbac, mici globuri şi lumânărele.

simeon stalpnicul png
cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg