Poveste ca-n filme! A fost răpit când avea șase ani și s-a reunit cu familia lui după șapte decenii

Poveste demnă de film! Luis Armando Albino (79 de ani) a fost răpit în 1951 dintr-un parc din Oakland, California, pe când avea doar șase ani. El  a fost găsit în viață pe coasta de est a Statelor Unite, după o căutare de peste șapte decenii.

Luis Armando Albino (dreapta), alături de fratele lui, Roger (Foto: X)
Luis Armando Albino (dreapta), alături de fratele lui, Roger (Foto: X)

Nepoata lui Luis a fost ajutată de FBI ca să-l găsească

O femeie necunoscută l-ar fi ademenit cu promisiunea unor bomboane și l-a dus departe de familia sa. Mama lui Luis nu și-a pierdut niciodată speranța că acesta este în viață, dar din păcate s-a stins în 2005 și nu a mai apucat să îl vadă, potrivit publicației britanice The Guardian.  Alida Alequin (63 de ani), nepoata lui Luis, a făcut un test AND online, iar rezultatele au indicat o potrivire de 22% cu un bărbat pe care nu-l cunoștea.

Așa a ajuns să afle că el este copilul dispărut în 1951, iar FBI a redeschis cazul. Bay Area News Group a raportat vineri că nepoata lui Luis Armando Albino din Oakland – cu asistență din partea poliției, FBI și departamentul de justiție – l-a localizat pe unchiul ei care locuia pe coasta de est a SUA. Femeia care l-a răpit l-a dus la un cuplu care l-a crescut de parcă ar fi fost propriul lor fiu. 

Fratele lui Luis, Roger, a murit la două luni după ce l-a revăzut

Anul acesta, Luis s-a reîntâlnit cu familia sa pierdută. Albino, tată și bunic, este un pompier pensionar și veteran al Marinei care a servit în Vietnam, potrivit nepoatei sale. 

Pe 24 iunie, s-a întâlnit cu Alequin, mama ei și alte rude. A doua zi, Alequin și-a condus mama și pe unchiul ei regăsit la casa lui Roger, fratele lui Luis din Stanislaus County, California. „El și Roger s-au îmbrățișat imediat. S-au așezat și au vorbit”, a spus ea, discutând despre ziua răpirii, serviciul lor militar și multe altele. Luis s-a dus apoi acasă, dar s-a întors din nou în iulie pentru o vizită de trei săptămâni. A fost ultima dată când l-a văzut pe Roger, care din păcate a murit în august. Alequin a spus că unchiul ei nu a vrut să vorbească cu presa. „Am fost întotdeauna hotărâtă să-l găsesc și cine știe, povestea mea ar putea ajuta alte familii ”, a spus Alequin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
leopard pexels jpeg
fete cumparaturi jpg
shutterstock 2299955935 jpg
bani multi pensie jpg
studenti regie PNG
6 front poza mare 1 (alege tu care iti place) jpg
Plajă Neptun - Olimp FOTO Shutterstock
test intersectie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net