Povestea bărbatului care a fentat restaurantele de lux. Cum a reușit să nu plătească de 20 de ori

Un individ din Spania a devenit faimos după ce a reușit să păcălească mai multe restaurante de lux. Datorită unui truc actoricesc pe care l-a repetat de cel puțin 20 de ori anul acesta, bărbatul reușea să consume mâncăruri rafinate, fără a fi nevoit să plătească. 

Cum reușea un individ să mănânce pe gratis la restaurante scumpe / foto: Pixabay
Cum reușea un individ să mănânce pe gratis la restaurante scumpe / foto: Pixabay

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de publicația Business Insider, bărbatul lituanian în vârstă de 50 de ani locuiește în Spania și a găsit trucul perfect care-l ajuta să mănânce, fără să plătească: se prefăcea că suferă un atac de cord. 

Se prefăcea bolnav și mânca pe gratis 

Schema individului nu a durat la nesfârșit, căci autoritățile au reușit să-l prindă chiar luna trecută, în Alicante, în urma unei tentative de a părăsi restaurantul fără să achite nota de plată.

Ofițerul care l-a arestat de patru ori a mărturisit că bărbatul obișnuia să comande doar mâncăruri rafinate: homar și antricot de vită, însoțite ulterior de pahare de whisky. 

Potrivit unor declarații oferite de un purtător de cuvânt al Poliției Naționale din Alicante, bărbatul a cărui identitate nu a fost dezvăluită, devenise „vedeta” forțelor de ordine locale. 

Strategia pe care o folosea pentru a mima un infarct era următoarea: se arunca la pământ într-un mod deplorabil, și se prefăcea că nu se simte bine, însă personalul restaurantului nu a crezut întreaga scenă de teatru pusă la cale. 

„Modul de operare a fost același”

Acesta a fost arestat de mai multe ori în orașul Alicante, iar modul de operare era același, declară Purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale din Alicante: „A fost arestat de mai multe ori în orașul Alicante. Modul de operare a fost același”, a spus ea.

De asemenea, purtătorul de cuvânt a declarat pentru publicația amintită faptul că individul cu pricina a fost trimis la închisoare, însă nu se știe pentru cât timp, sau dacă a fost eliberat. Din motive care țin strict de securitate, justiția locală din Alicante a precizat faptul că nu se pot oferi mai multe informații despre respectivul caz. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net