Povestea lui Conan, motanul maidanez care „lucrează” ca agent de pază la o clădire de birouri

Adorabil! Conan este un motan fără stăpân, în vârstă de 6 luni, care a fost adoptat de echipa de securitate de la Worldwide Corporate Center, o clădire de birouri de comerț din Manila, Filipine. Felina este adorată de toată lumea și a primit și ea uniformă, pentru ca totul să fie cât mai oficial.

Conan, motanul paznic de la Worldwide Corporate Center, Filipine
Conan a fost găsit într-o parcare, când avea doar câteva săptămâni (Foto: AFP)

O menajeră l-a găsit pe Conan în parcarea clădirii de birouri, pe când avea doar câteva săptămâni și abia putea să se țină pe picioare. Într-un oraș unde mii de feline își duc traiul pe străzi, motanul se poate declara un adevărat norocos.

El a ajuns să fie pisică de pază din întâmplare, după moartea predecesorului său, Mingming. Paznicii îndoliați și-au dorit cu ardoare o altă felină care să îi facă să se simtă bine la serviciu, în cele 12 ore plictisitoare de muncă. Așa, Conan s-a trezit că a fost adoptat și că a primit și un loc de muncă. Nu că ar munci foarte mult!

Angajații în cumpără de mâncare

Motanul Conan este foarte blând și jucăuș (Foto: AFP)
Motanul Conan este foarte blând și jucăuș (Foto: AFP)

Dacă nu e Conan aici, eu nu mă simt motivat să-mi fac treaba! El mă ajută să scap de stres. Conan e foarte blând și îi place să fie luat în brațe.”, a declarat angajatul Aljon Aquino (30 de ani), într-un reportaj realizat de Agence France-Presse (AFP).  Fotografiile cu motanul răsfățat au făcut înconjurul lumii, iar acum Conan se poate lăuda și cu statutul de celebritate internațională. Este foarte docil, așa că trecătătorii îl iau în brațe și se joacă cu el, desigur, atunci când nu doarme în post.

Se poate spune că motanul Conan trăiește viața orcărui salariat: își face programul singur, mănâncă pe gratis și are parte și de cazare moca. Nu prea își ajută „colegii” paznici la verificat bagaje, ci preferă să se spele și să toarcă atunci când este mângâiat de cineva. Cel mai des, el poate fi găsit relaxându-se în fața cafenelei de la parter.

Motănelul este doar una dintre cele 10 pisici care locuiesc la sediul Worldwide Corporate Center. Angajații pun bani mână de la mână pentru a le cumpăra mâncare și culcuș felinelor adorabile, despre care spun că le fac traiul la birou mai frumos. Potrivit Philipine Welfare Society (PAWS), în Filipine trăiesc peste 12 milioane de pisici și de câini fără stăpân.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net