Povestea lui nea Gică, șoferul milionar în euro al Cameliei Șucu. Cum s-a îmbogățit bărbatul

Ultima actualizare:

Românii intră în febra pregătirilor de sărbători, cu gândul și speranța la schimbări în bine, odată cu venirea noului an. Unii și-ar putea schimba destinele complet, joi, 8 decembrie, dacă vor vâna poturile Loteriei Naționale. La 6/49, s-a strâns suma de peste 4.5 milioane lei, iar la Joker s-a ajuns la 2.5 milioane de euro! 

Nea Gică, în 2011, pregătea primul Crăciun în calitate de proaspăt milionar. foto: Libertatea
Nea Gică, în 2011, pregătea primul Crăciun în calitate de proaspăt milionar. foto: Libertatea

În 2011, tot prin luna decembrie, un bucureștean încasa peste 5 milioane de euro, câștigați la o tragere 6/49, din luna noiembrie a acelui an. Bărbatul, care la vremea aceea avea 59 de ani, a suferit un șoc, întrucât întreaga viață i-a fost dată peste cap. Un tip sociabil și amabil, nea Gică, așa cum era botezat de apropiați, era sunat din toate direcțiile, vecinii stăteau strânși ciorchine în capătul străzii și îi urmăreau fiecare mișcare, iar el ajunsese să regrete câștigul.

La un moment dat, chiar m-am gândit să dau banii înapoi. Jucasem în speranța îmbunătățirii situației financiare, dar ajunsesem să regret, eu și familia mea fiind obișnuiți cu un trai modest, moderat”, declara presei, în 2011, nea Gică. Bărbatul, aflat în prag de pensionare, devenise erou al unor legende ale cartierului bucureștean Colentina, unde trăia la acea vreme.

Vecinii bârfeau că nea Gică avea de gând să îi dea banii câștigați fiului, de frica unor vecini, înrudiți cu celebra familie Pastramă, din care face parte și fosta soție a lui Pepe. „O prostie! Vorbește lumea aiurea. Nici nu știam că marele câștigător e din cartierul nostru și, oricum, nu ne interesează. Să fie sănătos”, declarau, uimiți, în 2011, câțiva membri ai familiei Pastramă, care treceau cu mașina, spre casă, prin zona locuinței lui nea Gică.

De altfel, și bărbatul a spus că totul era o poveste scornită de vecini, ficare adăugând câte un pic de dramatism pentru a avea un subiect bun de bârfă. „Nu mă simt amenințat în vreun fel, pentru că nu țin nici un leu din câștigul de la Loto, în casă. I-am dat fiului meu, o sumă de bani. E adevărat. Probabil că cineva a văzut când a venit la noi și de aici a plecat întreaga bârfă. Dar nu i-am transferat întreaga sumă”, povestea, în 2011, nea Gică.

Adevărul e că nea Gică a fost unul dintre cei mai atenți câștigători de la Loto. Bărbatul lucrase ca șofer la Mobexpert și mai practica taximetria, din când în când, până s-a pensionat. Îi cunoștea pe soții Șucu, fondatorii Mobexpert, iar Camelia Șucu a fost cea care l-a sunat, la scurt timp după ce a câștigat milioanele de euro. Afacerista l-a învățat pe nea Gică, voluntar, ce să facă cu suma de bani, pentru a nu-i pierde, așa cum s-a întâmplat în cazurile altor mari câștigători.

Revino pe Click.ro, joi, 8 decembrie, pentru a afla ce sfaturi i-a dat Camelia Șucu lui nea Gică și ce a făcut acesta cu banii câștigați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net