Povestea piesei „Face It Alone" lansată de Queen la 31 ani de la moartea lui Freddie Mercury

Ultima actualizare:

Numele lui Freddie Mercury este cunoscut de o lume întreagă, iar vocea sa a intrat în istorie. La 31 de ani de la moartea artistului, colegii de trupă ai lui Freddie fac o surpriză fanilor și lansează melodia Face It Alone". Admiratorii trupei rock pot auzi din nou vocea lui Freddie. Cum a fost posibil acest lucru și care este povestea din spatele piesei? 

Queen a lansat o melodie cu Freddie Mercury ca vocal, la 31 de ani de la moartea solistului
Queen a lansat o melodie cu Freddie Mercury ca vocal, la 31 de ani de la moartea solistului

Pe 13 octombrie, trupa britanică Queen a lansat melodia Face It Alone", un track muzical. Vocea nu este, însă, cea a actualui vocal Queen, Adam Lambert, ci a lui Freddie Mercury! 

Sesiunile de înregistrare au avut loc în Anglia și Elveția, pe vremea în care Freddie Mercury încă ascundea fanilor și prietenilor faptul că era infectat cu virusul HIV. De altfel, și versurile piesei par să facă trimitere, în mod indirect, la sentimentele care îl încercau pe renumitul artist în acea perioadă. You Have To Face It Alone" se traduce ca trebuie să te confrunți singur cu asta". 

Iniţial, Brian May era sceptic că înregistrarea din studio mai putea fi utilizată după atât de mult timp, dar inginerii trupei au făcut tot posibilul pentru a scoate ceva utilizabil, iar rezultatul final este unul spectaculos.

Lansarea de joi a single-ului „Face It Alone” intervine cu puţin timp înainte de lansarea programată pe 18 noiembrie a unei ediţii remasterizate a celui de-al 13-lea album de studio al trupei Queen, „The Miracle”, care a apărut pe piaţă în 1989 și a înregistarat vânzări-record. 

Trupa Queen era una dintre preferatele suveranei Elisabeta a II-a. Un moment memorabil s-a desfășurat la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc în acest an, în luna iunie, marcând 70 de ani de domnie a suveranei. 

Brian May, prezent la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a

Queen a susținut un recital de excepție, care s-a încheiat cu reeditarea unei scene care avusese loc și cu 20 de ani în urmă, la Jubileul de Aur al reginei. Brian May a apărut pe un soclu care l-a ridicat deasupra scenei din fața Palatului Buckingham, din Londra. Situat la înălțime, Brian May a cântat acordurile piesei We Will Rock You", spre încântarea publicului și întregii Case Regale. 

Freddie Mercury a ascuns diagnosticul publicului până în ultima clipă și a preferat să ignore durerea cruntă și să se dedice muncii. 

Brian May a declarat că a suferit teribil văzându-şi colegul şi prietenul chinuindu-se atât de mult. Chitaristul Queen a dezvăluit că Freddie Mercury îşi pierduse aproape în întregime un picior cu puţin timp înainte de a muri, dar că nu căuta compasiunea celor din jur, prefăcându-se că era perfect apt de muncă, în ciuda faptului că semnele bolii erau evidente pentru toți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net