Previziunea cutremurătoare a unui matematician. Când ar putea avea loc cel de-Al Treilea Război Mondial

Matematica este o știință interesantă prin care poți afla multe lucruri, printre care si probabilitatea producerii unui eveniment. Așa că, nu ar trebui să ne mirăm că un om de știință a aflat și a făcut publice niște calcule care indică data celui de Al Treilea Război Mondial. Când va avea loc următoarea conflagrație mondială?

 Când va avea loc cel de-Al Treilea Război Mondial / Foto: Freepik
Când va avea loc cel de-Al Treilea Război Mondial / Foto: Freepik

Michel de Nostredame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus, nu este singurul care a prezis când va avea loc cel de Al Treilea Război Mondial. Unii ar spune că a început deja, doar că încă nu a luat forma unui conflict global. Ce este sigur este faptul că, în prezent, au loc, în diferite părți ale lumii, conflicte – de la războiae civile până la lupte armate între țări.

Și totuși, în ciuda faptului că un război nu depinde de nici un fel de statistici, un matematician, pe nume Aaron Clauset, de la Universitatea din Colorado, SUA, susține că a aflat data la care va avea loc următoarea conflagrație mondială.

Când va avea loc cel de Al Treilea Război Mondial

Concentrându-se pe știința datelor și formule matematice, lucrările sale au fost publicate de mai multe ori în diferite publicații ștințifice, astfel că, îl putem numi un fel de Nostradamus al zilelor noastre, doar că se bazează pe formule științifice demonstrabile. Cu ajutorul matematicii putem afla multe secrete și predicții, iar datorită ei putem prezice vremea și dezastrele naturale, cât și războaiele, susține cercetătorul, potrivit Express.co.uk.

Conform matematicianului Aaron Clauset, primele două războaie mondiale au avut loc într-un interval relativ scurt, de până în treizeci de ani. Deoarece de la ultimul război au avut loc mai multe conflicte minore, el este de părere că, cel mai probabil, vom avea un Al Treilea Război Mondial. Războaiele mari, precum Al Doilea Război Mondial, au avut loc în medie, potrivit calculelor matematice, la fiecare 205 de ani. Astfel, Al Treilea Război Mondial probabil va avea loc în jurul anului 2150.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net