Prințesa urbană, târâtă într-un scandal grotesc. I se aduc acuzații grave de către un tată pe care l-a acuzat de captivitatea fiicei lui

Andi Laslău a fost acuzat de Prințesa urbană, pe numele său real Ioana Chicet-Macoveiciuc de faptul că își ține captivă fetița și că nu o lasă pe aceasta, sub nicio formă, să aibă contact cu mama ei. 

Copil plângând
Copil plângând

Mai mult, Prințesa urbană, pe blogul său, a relatat că micuța Aubrey este batjocorită de propria bunică, cea care îi adresează cuvinte jignitoare pe care oricine le-ar reda cu greu.

Prințesa urbană îl acuză pe Andi Laslău că-și ține fetița captivă

Pe blogul său, Prințesa urbană a abordat subiectul Aubrey, spunând că mama ei a încercat în repetate rânduri să ia contact cu micuța, dar fără rezultat. Ușa apartamentului în care fetița locuiește cu tatăl și bunica ei e mereu închisă.

„O fetiță de 6 ani este ținută în casă de tatăl ei de trei ani. Nu i se permite contact cu mama ei, nu merge la grădiniță sau la medic, nu are prieteni. Audrey nu și-a mai văzut mama de mai bine de un an. A văzut-o de trei ori în ultimii trei ani. Există o hotărâre judecătorească definitivă din 9 noiembrie 2022 care spune că fetița trebuie să stea la un asistent maternal, dar pentru că tatăl nu deschide ușa, fetița nu poate fi luată.

Bunica alături de care locuiește fetița închisă în casă este agresivă fizic și verbal (există probe audio la dosar). Din transcript: Bunica îi adresează agresiuni verbal de tipul : “nebuno”, “tâmpito!”, “naiba să te ia de proastă!”, “spurcata dracului” “traznite-ar” “scroafa dracului ce ești”, “spurcato! Iulia, mama fetei, a fost din nou ieri la Protecția Copilului (DGASPC Sector 4), care trebuie să se asigure că decizia judecătorească e respectată, că fetița e în siguranță cu mama ei. Sute de drumuri a făcut Iulia în ultimii trei ani între ușa mereu închisă a apartamentului tatălui, după care își aude fetița plângând, Poliție și Protecția Copilului”, relatează Prințesa urbană, despre situația fetiței. 

Citește și - Un copil român din Italia a fost răpit cu duba de lângă mama sa

Andi Laslău o acuză pe Prințesa urbană că propagă informații false

De cealaltă parte a baricadei, Andi Laslău, tatăl fetiței, susține că tot ceea ce spune Prințesa urbană nu este decât un fals, iar fetița i-a fost luată cu forța de autorități. Mai mult, aceasta și-ar fi exprimat preferința de a rămâne alături de tatăl său, dar fără rezultat. Redăm, în rândurile următoare, întregul mesaj postat de Andi Laslău, fără modificări, pe pagina sa de Facebook: 

„Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscuta public sub numele de Printesa urbana, isi permite sa acuze si sa linseze cu manie proletara fara sa asculte toate partile implicate. Aceasta individa care a devenit “influencer” incearca sa distruga un tata nevinovat, pe mine, fara ca macar sa asculte. Se crede detinatoarea adevarului absolut, le stie ea pe toate. Nu tine cont ca adevarul trebuie cautat ascultand toate partile implicate, fara a trage concluzii pripite si partinitoare.Aceasta “influencerita” se comporta ca un procuror comunist din vremurile demult apuse. Pentru ea adevarul nu conteaza. Conteaza doar parerea ei si atat. Si feminismul pe care il sustine.

Apara o “mama singura” - pe Iulia Cimpoeru - si ii plange public de mila, se ofera sa o ajute, dar loveste cu toata puterea intr-un tata care si-a crescut singur copilul timp de 6 ani, ajutat doar de mama lui. A aruncat la gunoi orice urma de deontologie, preferand sa aleaga propaganda. Un PR toxic, bazat pe minciuni si distorsionarea realitatii. Asemenea ei, alti influenceri si chiar si oameni de presa au rostogolit subiectul, creand o empatie publica pentru mama si un val de ura pentru tata. Oamenii impresionati de povestea lacrimogena plina de miciuni si instigari la ura au atacat locul de munca, Metropola TV, obligandu-ma sa ma retrag pentru a nu crea prejudicii de imagine. M-au injurat si pus la zid, m-au amenintat public si privat… Toate astea fara macar sa ma asculte! O parte din cei care m-au contactat in privat au inteles si s-au retras. Altii nu, au mers mai departe precum talibanii, intr-un jihad feminist.

Avida de reach si followeri, de bani de la sponsori si din reclame, influencerita nu realizeaza ca se joaca cu destinul unui suflet nevinovat, o fetita care isi iubeste din toata inima tatal care a crescut-o si care i-a oferit toata dragostea si tot ce si-a dorit. Si mai mult decat atat. Audrey este fetita mea! Este viata mea, scopul meu principal e fericirea ei! Si nu voi renunta niciodata la ea, indiferent cu cine voi fi nevoit sa ma lupt! “Tati, eu cu tine vreau! Te iubesc tati!” Asta imi spunea Audrey inainte sa fie furata din casa mea, mintita de niste oameni angajati ai statului. De politisti si Protectia Copilului! Cum au ademenit-o sa o scoata din casa? Simplu! I-au spus “hai la tati”, dupa ce m-au atras afara din locuinta. Imaginile de mai jos dovedesc asta!

Nu au spus “hai la mami”… Stiau ca nu ii va crede… Au trecut 24 de ore de cand statul asta esuat mi-a furat copilul! Nu stiu unde este, ce face, cat plange. Au rapit-o in pijama si in papuci de casa, fara hainute, mintind-o ca o duc la tati. Cu o armata de politisti, cu mascati pregatiti sa intervina mai ceva ca la descinderile la interlopi. Totul in urma unei serii de manevre judiciare facute cu oameni din sistem, fara probe concrete care sa ma incrimineze. Prin presiuni puse pe institutii ale statului, avand la baza doar minciuni. Totul in urma unei campanii de linsaj indreptate impotriva mea.

Prin incitare la ura si discriminare. Am fost transformat in monstru, decredibilizat cu o gramada de minciuni, lasat peste noapte fara conturile de Facebook si Instagram unde eram urmarit de multa lume. Audrey, tati te iubeste pana sus la luna si inapoi!Adevarul va iesi la lumina, te vei intoarce acasa, unde ii e locul. Iar oamenii rai care te-au rapit vor plati pentru asta! Revin cu detalii si probe”, a scris Andi Laslău, pe Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net