Produsul adorat de toți românii, la mega ofertă în Lidl. Prețul e redus radical, iar cumpărătorii se vor bate pe el

Super oferta Lidl de luni, 31 iulie, vine cu un produs iubit de români. E unul dintre cele mai cumpărate din magazine, iar reducerea se va aplica până pe data de 06.08.2023. Totodată, celebrul lanț de supermarketuri propune și alte alimente, care vor avea, de asemenea, prețuri de nerefuzat.

magazin lidl jpeg

Produsul de la Lidl care are un preț excelent începând cu 31 iulie 2023

În perioada 31.07-06.08 românii au parte de oferte imbatabile, pe care mai mult ca sigur le vor vâna ca pâinea caldă, pentru cele mai delicioase preparate. Unul dintre cele mai îndrăgite produse vine cu o reducere fantastică! Este vorba despre pieptul de pui dezosat, fără piele, pe care îl veți putea găsi la super prețul de 2,49 de lei/100 de grame! Vorbim mai exact despre o reducere de 21% ce nu trebuie ratată, mai ales în această perioadă în care grătarele sfârâie neîncetat. Mai mult decât atât, nu este singurul produs din carne la care se aplică reduceri! Cârnații din carne de vită și oaie (500 de grame) îi găsim la prețul de 17,99 de lei, față de 22,99 de lei de până acum, în timp ce șnițelul din piept de pui îl găsim la prețul imbatabil de 3,29 lei/100 de grame!

Pe lângă aceste oferte fantastice, această perioadă vine cu produse grecești Eridanous! Vorbim despre o gamă ce cuprinde numeroase produse tradiționale precum vinul tradițional grecesc sec la prețul de 7,99, tzatziki cu ulei de măsline extravirgin la 8,99 lei sau măsline Kalamon cu ulei de măsline la 11,99 de lei! Iaurtul grecesc Stragghisto îl veți găsi la prețul de 14,99 de lei, dar și musaca grecească la același preț!

Pentru un desert în stil grecesc vă veți putea delecta cu înghețată cu iaurt și nuci Pecan disponibilă la prețul de 13,99, dar și cu fursecuri grecești cu umplutură la doar 11,99 de lei!

După o masă copioasă merge și puțină relaxare, așa că dacă vreți să mergeți la o plimbare în natură, vă puteți achiziționa o garderobă nou-nouță și confortabilă de la Lidl! Tricourile de damă se găsesc la 12,99 de lei, iar cele pentru bărbați la prețul de 15,99 de lei. Dacă sunteți pasionați de sport și vă doriți o nouă pereche de încălțăminte, numai bună pentru alergat, atunci la Lidl o veți găsi la prețul de 64,99 de lei, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Așa că nu mai sta pe gânduri, bucură-te de oferta Lidl, dar și de prețurile excelente cu care se vând aceste produse începând de luni, 31 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net