Bătaie ca în filme în Lidl! Agenții de pază nu au intervenit în scandal

Se pare că nici măcar banalul mers la cumpărături nu mai este sigur în capitală! Ieri (19 iulie) doi bărbați au fost bătuți cu brutalitate în mijlocul unui supermarket Lidl, din cartierul Titan, București. Iar de parcă întreaga istuație nu era deja îndeajuns de tulburătoare, în imagini se vede cum paznicii magazinului stau și privesc cum cei doi sunt bătuți de alte 4 persoane. Află mai multe detalii alături de Click!

Bătaie ca în filme în Lidl! Agenții de pază au stat să se uite
Bătaie ca în filme în Lidl! Agenții de pază au stat să se uite

Nici măcar simplul mers la cumpărături nu mai este o activitate pe care să o faci fără griji, în capitala României! Ieri, pe data de 19 iulie, 2 bărbați, tată și fiu, au fost atacați cu brutalitate în mijlocul unui supermarket Lidl. Atacul a avut loc, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, în cartierul Titan, din București. Cei doi au fost atacați de către 4 persoane, iar în imaginile care au făcut înconjurul rețelelor de socializare, paznicii magazinului sunt văzuți cum stau să se uite la incident, fără să încerce să despartă conflictul.

Acest incident șocant a avut loc în jurul orei 18, iar singura persoană care a intervenit a fost o martoră a întâmplării, care a și reușit să despartă bătaia. Se pare că „vina” pe care au avut-o victimele, tată și fiu, a fost „îndrăzneala” de a reproșa celor 4 agresori că nu stau la coadă. În acel moment, aceștia au devenit violenți, iar paznicii supermarketului nu au făcut nimic pentru a opri conflictul. În schimb, au sunat la 112, în timp ce tatăl și fiul său erau bătuți de atacatori. 

Videoclipul cu altercația este, cu adevărat, unul care vă poate șoca!

Cei doi au avut nevoie de asistență medicală

Potrivit martorei care a și încercat să oprească incidentul, atacatorii l-au lovit pe tatăl celeilalte victime cu o sticlă în cap, acesta fiind plin de sânge când au ajuns autoritățile la fața locului. Se pare că mai târziu, 3 dintre atacatori au apărut la secția de poliție, pretinzând că cei doi i-au amenințat, iar că unul dintre ei ar fi unchiul fostei iubite a unui dintre cei 4 agresori.

În momentul de față, poliția a început o anchetă pentru a stabili care a fost șirul evenimentelor din supermarket.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net