Țeapa anului în România! Cum a rămas o femeie fără mașina de 40.000 de euro pe care tocmai o cumpărase

Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 55 de ani din Iași a fost lovită de un ghinion la care nu s-ar fi așteptat niciodată. După ce aceasta a achiziționat mașina visurilor ei, un Audi Q5 Sportback, femeia a primit o vizită din partea Poliției de frontieră, care a confiscat vehiculul. Motivul? Mașina era furată din Italia. Află mai multe detalii alături de Click!

Mașina era furată din Italia / foto: Poliția de Frontieră
Mașina era furată din Italia / foto: Poliția de Frontieră

Bucuria a fost de scurtă durată pentru o femeie în vârstă de 55 de ani din Iași. Aceasta a achiziționat mașina visurilor ei, un Audi Q5 Sportback, vehicul care valorează 200.000 de lei. După ce femeia a intrat în posesia mașinii, ea a primit o vizită din partea Poliției de frontieră, care a confiscat vehiculul și au început o anchetă. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, mașina apărea în baza de date ca fiind furată, situația fiind semnalată de către autoritățile din Italia, cu doar câteva zile în urmă.

Mașina are ca an de fabricație 2021, iar poliția de la noi din țară a descoperit vehiculul cu doar câteva zile în urmă, pe data de 18 iulie. Cum au apărut îndoieli privind cât legală era, cu adevărat mașina, autoritățile au făcut cercetări, iar automobilul a apărut imediat în baza de date, ea fiind semnalată ca fiind furată în Italia. Desigur, femeia, cel puțin din declarațiile ei, nu avea idee că automobilul ar fi fost obținut ilegal, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24.

Ieșeanca a cumpărat mașina luna trecută

În ciuda faptului că femeia susține că a ar fi cumpărat mașina prin intermediul unei societăți de profil, chiar în luna iunie a acestui an, autoritățile au descoperit o inconsecvență. Mai precis, mașina apare ca fiind furată mai recent, pe data de 14 iulie. Cu doar 4 zile înainte ca ea să ajungă în țara noastră.

Desigur, autoritățile au demarat rapid o anchetă, suspectând-o pe femeia din Iași de infracțiunea de tăinuire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net