Caz tulburător în Otopeni! O tânără a fost amenințată cu un cuțit chiar în mijlocul străzii

Ultima actualizare:

Un caz absolut șocant a avut loc în Otopeni, județul Ilfov. Marți noaptea, în jurul orei de 23:40, o femeie a sunat la poliție după ce a fost agresată de către un necunoscut, în timp ce mergea pe stradă. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a scos un cuțit și a încercat să o forțeze pe victimă să întrețină relații sexuale cu el. Din fericire, femeia a reușit să fugă la timp și să cheme autoritățile. Află mai multe detalii alături de Click!

Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit în mijlocul nopții
Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit în mijlocul nopții

Un caz absolut șocant s-a petrecut chiar săptămâna aceasta, în orașul Otopeni, din județul Ilfov. Acolo, marți noaptea, în jurul orei de 23:40, o tânără a trecut prin cel mai traumatizant moment al vieții sale. Ea a sunat disperată la poliție, spunând că de abia a reușit să scape din brațele unui bărbat necunoscut, ce încercase să o forțeze să întrețină relații sexuale cu acesta. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, acesta a fost identificat de către autortiăți, iar acum se află în custodia poliției.

Se pare că agresorul are vârsta de 38 de ani și lucrează ca om de serviciu la o sală de sport din Otopeni. Marți noaptea, acesta ar fi scos un cuțit pe strada Gării și a amenințat-o pe victimă. El a încercat să o oblige să meargă cu el pe una dintre străzile secundare, ferite de ochii trecătorilor, unde vroia să o oblige pe tânără să întrețină relații sexuale cu el. Din fericire, femeia a reușit să fugă și să sune către poliție.

Bărbatul se află în custodia poliției

Autoritățile au ajuns rapid în zonă, iar agresorul a fost identificat și ridicat de către polițiști. Inițial, s-a dispus reținerea acestuia doar pentru o durată de 24 de ore, însă, după acea, având în vedere gravitatea faptei, s-a decis ca bărbatul să rămână în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

În acest moment, bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală. Ancheta autărităților este în plină desfășurare.

image
image
image
image
image
image
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg
autumn 1758194 1280 jpg
tuica jpg
Geamuri jpg