Iubesc cu foc şi la filmări, şi în realitate. Cum stau cu dragostea actrițele din serialul „Lia - Soţia soţului meu”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mai e puţin şi începe sezonul al doilea din serialul „Lia - Soţia soţului meu”, la Antena 1, aşa că ne-am gândit să trecem în revistă poveştile de dragoste ale actriţelor din rolurile principale. Click! îţi spune cu cine se iubesc Ioana Blaj, Ana Bodea, Mara Oprea, Oana Zara, Tina Duceac, Oana Moşneagu şi Elena Mogâldea în realitate.

Ana Bodea se iubeşte cu Valentin Butnaru, unul dintre prezentatorii de la Observator
Ana Bodea se iubeşte cu Valentin Butnaru, unul dintre prezentatorii de la Observator

Se spune că viaţa bate filmul, pentru că de multe ori scenariile din seriale sau din filme nu sunt la fel de impresionante precum realitatea. Aşa pare să fie şi în cazul actriţelor din serialul „Lia - Soţia soţului meu” de la Antena 1. Acestea au povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum stau cu dragostea.

Ioan Blaj este măritată cu producătorul Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion
Ioan Blaj este măritată cu producătorul Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion

Actriţa Ioana Blaj (36 de ani), care o interpretează pe Alice, este măritată cu producătorul Ducu Ion. Cei doi se înţeleg de minune şi sunt căsătoriţi din 2019, deşi au început o relaţie încă din 2013. În 2014, Ioana a devenit pentru prima dată mamă, când a născut un băiat, iar în anul 2017 a născut-o pe fetiţa lor. Dacă în realitate totul e lapte şi miere, personajul Ioanei trăieşte o dragoste cu multe năbădăi: e obsedată de soţul ei, chiar dacă a divorţat de el.

Ioana şi Ducu au doi copii
Ioana şi Ducu au doi copii

Ana Bodea (23 de ani), interpreta personajului principal din serialul „Lia - Soţia soţului meu” a avut parte de o relaţie tumultuoasă şi în serial, unde este căsătorită, dar o are rivală pe fosta soţie a bărbatului ei, şi în viaţa de zi cu zi. După ce a avut o relaţie cu Andrei Ivan, un coleg de la filmări, Ana s-ar fi iubit cu un alt actor, Romeo Visca. Abia recent şi-a găsit liniştea, alături de prezentatorul Observator Valentin Butnaru.

Mara Oprea se iubeşte cu un coleg, Valentin Sichim
Mara Oprea se iubeşte cu un coleg, Valentin Sichim

Pe Mara Oprea (22 de ani) lumea o ştie din serialul „Adela” (tot de la Antena 1), dar acum este asociată cu producţia „Lia”, unde o interpretează pe Carla, fiica mafiotului Gianni Rocca, interpretat de Andrei Aradits. Momentan, în serial nu are nici o relaţie, însă în „Adela” se iubea cu personajul interpretat de Alecsandru Dunaev. Iar fanii au comentat atunci că cei doi ar avea o relaţie şi în realitate, deoarece au fost văzuţi mai mereu împreună. Însă realiatea este alta. Mara a ieşit la film marţi seara, la premiera „Oppenheimer”, şi a fost la braţul lui Valentin Sichim, actor şi el, despre care se spune că ar fi iubitul oficial al actriţei.

Oana Zara are o relaţie cu solistulBogdan Medvedi
Oana Zara are o relaţie cu solistulBogdan Medvedi

Pentru Oana Zara (27 de ani), fostă concurentă la „Românii au talent”, rolul Danei Pescaru de la Antenei 1 este unul principal şi plin de provocări. În serial se iubeşte cu personajul interpretat de actorul Alexandru Ion, care este însurat.

În poveste, cei doi vor avea un copil. În realitate, actriţa, care este şi dansatoare, are o relaţie stabilă de mulţi ani, cu Bogdan Medvedi, ex-Maxim, deşi s-a scris că s-ar fi iubit şi cu Smiley. Oana şi Bogdan se iubesc de multă vreme şi posibil ca în curând să auzim că au făcut şi pasul cel mare.

Elena Mogâldea s-a măritat cu Bubu Cernea
Elena Mogâldea s-a măritat cu Bubu Cernea

Elena Mogâldea (31 de ani) este Antonia în serialul de la Antena 1, o tânără care nu are noroc în dragoste. În realitate, actriţa, care vine din Moldova, este căsătorită cu Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare şi al lui Mişu Cernea. Cei doi s-au cunoscut atunci când Elena lucra pentru Irina Rimes.

„Lucram la Quantum Music şi eram asistenta Irinei Rimes, care e şi ea, ca şi mine, tot din Moldova. Treptat, am avansat, am ajuns project manager. La Irina m-am cunoscut cu Bubu şi uite că, după cinci ani, în ianuarie, de când suntem împreună, suntem şi căsătoriţi. Ne dorim un copil, dar nu ne-am propus să vină într-un moment special. Când o să trebuiască să apară copilul în viaţa noastră, o să apară. Pentru mine este o realizare, pentru asta şi am venit în România, cu gândul să fac ceva în televiziune, ceea ce făceam şi în Moldova”, ne-a povestit Elena.

Tina Duceac este cuplată cu actorul Costi Max
Tina Duceac este cuplată cu actorul Costi Max

Tina Duceac (20 de ani), care este interpreta Emmei în serial, este o tânără moldoveancă, mereu cu zâmbetul pe buze. În „Lia” se joacă de-a şoarecele şi pisica cu personajul interpretat de Valeriu Ilişie. În realitate, Tina se iubeşte cu Costi Max, cunoscut din filme precum „Tabăra” sau „Romia, VTM”.

„Eu şi Costi suntem împreună de la 17 ani şi acum am 20 de ani. Am fost la distanţă o perioadă, motiv pentru care eu sufeream foarte mult. Apoi am avut un fel de pauză, dar, cumva, când am revenit în Bucureşti, ne-am reunit sufletele. Eram îndrăgostită la maximum. Pentru cine nu ştie, el a fost - şi eu pentru el - prima mea iubire!”, ne-a povestit Tina.

Oana Moșneagu are o relație cu Vlad Gherman, care este și el actor
Oana Moșneagu are o relație cu Vlad Gherman, care este și el actor

Oana Moşneagu (32 de ani), pe care o ştiţi din seriale de top precum „Adela” sau „Fructul oprit”, a fost surpriza de la finalul primului sezon din „Lia - Soţia soţului meu”, căci a jucat-o pe Nadia Florea, un inspector de poliţie.

Nu ştim prea multe despre personaj şi despre ce relaţii amoroase va avea în povestea de la Antena 1, însă în realitate are parte de o foarte frumoasă poveste de iubire.

Oana se iubeşte, de aproximativ doi ani, cu Vlad Gherman, pe care l-a întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Fructul oprit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net