Ana Bodea a lăsat un coleg pentru un altul? „Telenovela” de la filmările serialului „Lia”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Telenovelă” în telenovelă în echipa noului serial de la Antena 1, „Lia - Soția soțului meu"! Actriţa care interpretează rolul principal, Ana Bodea (24 de ani), s-a despărțit de iubit, care este un coleg de pe platourile de filmare, şi se pare că a început o nouă relație... tot cu un actor din aceeaşi distribuţie.

Ana Bodea este interpreta rolului principal din „Lia - Soţia soţului meu" / foto: arhiva personală
Ana Bodea este interpreta rolului principal din „Lia - Soţia soţului meu" / foto: arhiva personală

Anul trecut, în decembrie, am fost în vizită, la Snagov, pe platoruile de filmare ale noului serial de la Antena 1 şi ne-am întâlnit cu Ana Bodea. Atunci am aflat că tânăra actriță se iubea cu un coleg de breaslă, Andrei Ivan, care făcea și el parte din distribuție. Iubitul ei l-a interpretat pe Bobi, un interlop, care însă a fost ucis după câteva episoade.

„Eu iubesc la fel ca Lia și cel pe care îl iubesc este și el cu noi la filmări, joacă și el în acest serial", a mărturisit atunci Ana, în exclusivitate pentru Click!

„Am mai apărut prin serialele Ruxandrei Ion și în figurație, pe la PRO TV. Am terminat destul de târziu Facultatea de Teatru. Am fost la Teatrul Metropolis și la Teatrul Infinit, până în pandemie, din păcate. Acum încep să reiau și spectacolele de teatru. Pentru «Lia» am dat casting pentru rolul lui Bobiță, un mafiot, dar și pentru protagonist, însă nu eram pregătit", a mai spus el, la acea vreme.

Andrei Ivan, despre Ana Bodea: „Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru”

Ana Bodea și Andrei Ivan au format un cuplu până de curând / foto: arhiva personală
Ana Bodea și Andrei Ivan au format un cuplu până de curând / foto: arhiva personală

Tot el ne-a povestit cum s-a cuplat cu Ana: „Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru și, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut, mai ales că aveam niște prieteni comuni. Așa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere!".

Ana Bodea a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, de la „Te cunosc de undeva!", unde a povestit că s-a despărțit de Andrei: „Nu mai suntem împreună, dar am rămas în relații bune, de prietenie. Noi am avut câteva secvențe împreună, foarte puține, oricum. Nu a fost nimic grav, pur și simplu ne-am despărțit...”.

Actorul Romeo Visca: „O iubesc enorm”

„Am avut 3-4, secvențe împreună, nici nu ne prea vedeam pe la filmări, pentru că el era într-o altă poveste, practic, din serial. Doamna Ruxandra (Ion, producătoarea serialului, n.r.), m-a susținut cu orice am vrut să fac și mereu mi-a zis că «contează să fiu eu fericită». Lucrurile astea se întâmplă, oamenii se mai și despart. Asta-i viața", a mai spus actrița Ana Bodea, în interviul acordat lui Radu Țibulcă.

Din fericire, se pare că Ana nu a rămas multă vreme singură. Nu doar că are familia aproape și foarte mulţi colegi şi prieteni dragi, dar se bucură de sprijinul și de susținerea unui nou coleg de breaslă, cu care a legat, spun sursele noatre de pe platourile de filmare, o nouă relație. Este vorba de data aceasta despre actorul Romeo Visca...

Zvonurile sunt întărite și din cum se comportă cei doi pe rețelele sociale. Romeo a publicat recent pe contul său de facebook o fotografie cu Ana, în dreptul căreia a scris: „Cum are matza asta chef de poze când noi filmăm. Da’ o iubesc maxim. P.S.: aseară LIA a fost lider de audiență”.

Ana Bodea: „Oamenii se mai și despar. Asta-i viața!”

Și nu este prima dată când cei doi publică astfel de fotografii și mesaje. Romeo o alintă pe Ana, în descrierea fotografiilor de pe instagram, cu sintagme precum „dragostea mea" sau "love you Anutza"...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net