Copilă de 13 ani din Dolj, violată de tatăl vitreg. Ar fi fost abuzată în repetate rânduri

O copilă în vârstă de doar 13 anișori din Craiova, județul Dolj, a fost violată de tatăl vitreg. Și se pare că nu doar o dată. Bărbatul în vârstă de 34 ani a batut-o și obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Acesta a fost reţinut de poliţiştii din Dolj.

Un tată din Dolj, acuzat că şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de numai 13 ani
Un tată din Dolj, acuzat că şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de numai 13 ani

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţiştii din județul Dolj, după ce ar fi violat-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de doar 13 anișori, în repetate rânduri. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, a și bătut-o de mai multe ori. De asemenea, acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie. 

A fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă

În fapt, acesta este bănuit că în perioada 23-27 iunie, ar fi agresat-o fizic pe fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, iar prin constrângere ar fi determinat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj (IPJ Dolj), potrivit Observator.ro

Conform Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, bărbatul a fost condus la audieri în cursul zilei de joi, 6 iulie, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut, pentru 24 de ore.

„În cursul zilei de 06 iulie, bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a mai transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj (IPJ Dolj). 

Astăzi, 7 iulie, bărbatul în vârstă de 34 de ani urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net