Tânăra obligată să îi trimită mesaj iubitului ei înainte să fie abuzată și ucisă. Trupul ei, găsit în interiorul unui sac de gunoi

Anastasia-Patricia Rubinska, o angajată poloneză a unui hotel, a fost găsită fără suflare în Grecia. Ea ar fi fost obligată să îi trimită un mesaj iubitului ei în care preciza că este bine, apoi a fost violată, ucisă și ascunsă în interiorul unui sac de gunoi.

Anastasia-Patricia Rubinska, violată, ucisă și ascunsă într-un sac de gunoi / Foto: Twitter
Anastasia-Patricia Rubinska, violată, ucisă și ascunsă într-un sac de gunoi / Foto: Twitter

Trupul gol și neînsuflețit al Anastasiei-Patricia Rubinska, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit înfășurat într-un cearșaf în interiorul unui sac de gunoi și ascuns de crengi pe insula grecească Kos. Ea plecase în Grecia pentru a lucra la un hotel în timpul vacanței, însă, pe data de 12 iunie, a fost văzută într-o cafenea, plecând cu un bărbat cu care a fost văzută și într-un magazin. Din acea zi, tânăra a fost dată dispărută, iar principalul suspect, în vârstă de 32 de ani, pe nume Salahuddin S, a fost arestat pentru uciderea acesteia.

Suspectul a negat toate acuzațiile

De asemenea, Anastasia ar fi fost obligată să îi trimită un mesaj iubitului ei în care preciza că este bine, înainte de a fi încătușată, violată și strangulată. Poliția crede că asasinatul a avut loc într-o casă abandonată în apropierea locului unde a fost găsit cadavrul polonezei, la 800 de metri de locuința suspectului și la 500 de metri de locul unde a fost găsit telefonul ei mobil.

Anastasia a fost văzută ultima dată pe insula Kos înainte de ora 23:00. Cel mai probabil, ea s-a urcat pe o motocicletă cu un bărbat din Bangladesh. Acesta trebuia doar să o ducă să se întâlnească cu prietenul ei. Ultima locație a telefonului Anastasiei a arătat un loc diferit de cel în care stabilise să se întâlnească cu partenerul ei din Polonia”, se arată într-un mesaj publicat de o pagină dedicată persoanelor dispărute de pe Facebook, relatează tabloidul britanic DailyStar.

Salahuddin S., sosit în Grecia în urmă cu aproximativ trei ani, și care lucra la o fermă locală, a apărut, luni, în fața unui tribunal grec și a negat toate acuzațiile. Oamenii legii au găsit două cuțite, un pulover galben cu pete și fire de păr blond, precum și un bilet de avion spre Italia, cumpărat după dispariția Anastasiei, în locuința bărbatului. 

Suspectul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu o poloneză și că ulterior au mers pe drumuri separate. A doua zi, cadavrul Anastasiei a fost găsit la periferia orașului Marmari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net