Caz șocant în curtea bisericii. O fetiță de doar 12 ani a fost violată

Un caz șocant a înmărmurit anchetatorii din țara noastră, cât și publicul larg. Tocmai eliberat din închisoare, un bărbat în vârstă de 26 de ani, ar fi atras în locuința sa o copilă de numai 12 ani, întreținând cu ea raporturi sexuale. Totul s-a petrecut într-un imobil din curtea unei biserici din Olt. Din fericire, bărbatul a fost deja arestat de către autorități.

Părinții fetiței au anunțat imediat autoritățile
Părinții fetiței au anunțat imediat autoritățile

Gravitatea unui caz din județul Olt a înmărmurit atât anchetatorii, cât și pe toți cei care au aflat despre cele întâmplate. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că un bărbat cu vârsta de 26 de ani, ar fi profitat de naivitatea unei copile, pe care ar fi ademenit-o în imobilul său, unde a întreținut relații sexuale cu aceasta. Incidentul este cu atât mai uluitor atunci când aflăm că imobilul în cauză se afla fix în curtea unei biserici din județul Olt!

Conform informațiilor disponibile, totul s-ar fi petrecut săptămâna trecută, însă familia fetiței a aflat despre cele întâmplate de abia în cursul zilei de ieri (27 iunie). După cum ne putem imagina, părinții copilei nu au ezitat să anunțe poliția, care a reușit, tot ieri, să îl aresteze pe bărbat. Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, autoritățile au întocmit deja un dosar penal pentru infracțiunea comiterii unui act sexual cu un minor, iar în acest moment, o anchetă se află în desfășurare.

Bărbatul avea deja antecedente penale

Se pare că, bărbatul în vârstă de 26 de ani, nu este deloc străin de sălile de judecată și de anchetele autorităților. El fusese eliberat, recent, din închisoare, unde fusese trimis pentru o tentativă de omor. În comunicatul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, autoritățile precizează că, pe parcursul anchetei, suspectul beneficiază de prezumpția de nevinovăție.

Cu toate acestea, dată fiind gravitatea faptei, cât și faptul că bărbatul a mai avut probleme cu legea, procurorii au decis că se impune măsura reținerii pentru 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net