Simptomul banal care poate însemna că suferi de o boală cruntă! Cum a aflat că este aproape de moarte un bărbat de 41 de ani

Cu toții știm cât de importantă este hidratarea pentru sănătatea noastră, iar mai ales în aceste condiții de caniculă extremă, este absolut normal să bem ceva mai multă apă și să avem impresia că ne este mai sete decât în mod normal. Însă, în ce punct ajunge băutul apei un simptom al unei boli potențial letale? Pentru un bărbat din Marea Britanie, răspunsul a fost 10 litri! Iar medicilor nu le-a venit să creadă ce au descoperit atunci când acest a venit la consult!

Bărbatul a spus medicilor că băuse 10 litri de apă pe zi
Bărbatul a spus medicilor că băuse 10 litri de apă pe zi

Deja nu mai este deloc un secret faptul că este absolut crucial să fim hidratați de-a lungul unei zile. Medicii pot avea opinii diferite în privința cantității precise de apă pe care trebuie să o bem în fiecare zi, însă ce este clar este faptul că organele noastre interne au nevoie de îndeajuns de multă apă, pentru a rămâne la capacitate maximă. Iar având în vedere canicula extremă care a pus stăpânire pe țara noastră în ultimul timp, este normal că vom bea mai multă apă decât de obicei și vom avea o senzație de sete ceva mai intensă.

Însă, în ce punct devine ceva atât de banal precum băutul apei un simptom al unei boli potențial letale? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV, pentru un bărbat din Marea Britanie, răspunsul este 10 litri! Iar când a ajuns în fața medicilor, Jonathan Plummer, în vârstă de 41 de ani, a descoperit că suferă de o tumoare pe creier! El a făcut de urgență 30 de ședințe de radioterapie!

Bărbatul avea o tumoare pe creier

Deoarece tumoarea se extinsese la glanda hipofiză, bărbatul avea o senzație puternică de sete, iar medicii l-au trimis direct la radioterapie. Inițial, medicii bănuiseră că avea diabet, însă boala pe care au descoperit-o era mult mai periculoasă pentru viața bărbatului.  

Din fericire, Jonathan Plummer a reușit să câștige lupta împotriva cancerului, iar acum face parașutism, strângând bani pentru alte persoane care se află într-o situație asemănătoare cu cea în care a fost el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net