O nouă companie aeriană în România. Primele destinații anunțate: „Ne-am extins foarte repede operațiunile”

Aveți chef de o vacanță de vis, într-o locație de neuitat? Doriți să vă vizitați rudele, iar prețurile biletelor de avion sunt mult prea piperate pentru bugetul vostru? Ei bine, Click! vine cu vești bune! O nouă companie aeriană vine în țara noastră, iar 2 dintre cele mai populare destinații de pe glob vor putea fi vizitate la prețuri accesibile! Află mai multe detalii în continuare!

Cursele vor începe să zboare din septembrie / foto: Freepik
Cursele vor începe să zboare din septembrie / foto: Freepik

Dacă vă numărați printre românii care au chef de o vacanță în unele dintre cele mai apreciate destinații de pe glob, pe care toți turiștii le adoră, sau, poate că doar vreți să vă vizitați unele rude, însă rețurile biletelor de avion sunt dincolo de bugetul vostru, aveți noroc! O nouă companie aeriană va decola de epe aeroporturile din țara noastră, iar cursele pe care le oferă vă vor atrage, cu siguranță, atenția! Mai precis, acestea vor merge spre Malta și Israel!

Mai precis, este vorba despre compania Universal Air, care începând din luna septembrie va face curse spre cele 2 destinații menționate. Malta este locația unde se află sediul central al companei, iar în privința Israelului, avioanele vor ateriza în Haifa, oraș în care trăiește cea mai mare comunitate de israelieni a căror origine este în România. „Suntem încântați că România devine unul dintre hub-urile noastre aeriene, alături de Israel. De asemenea, vom oferi curse charter către Malta, unde este și sediul nostru principal”, a declarat Simon Cook, CEO al Universal Air.

Universal Air va folosi avioane de tip Bombardier DASH Q400

Comfortul pasagerilor este o prioritate pentru cei de la Universal Air, care urmează să folosească avioane de tip Bombardier DASH Q400, pentru noile curse. Acestea au o capacitate de 78 de pasageri. „Deși suntem o companie aeriană nouă, ne-am extins foarte repede operațiunile. În curând, vom crește flota noastră cu mai multe avioane tip Bombardier DASH Q400, de 78 de locuri, cu care vom începe să operăm din sezonul de iarnă”, a mai spus Simon Cook.

Iar conform celor de la Universal Air, urmează și noi surprize pentru publicul din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net