Cazul Matteo Politi se repetă! Un bărbat a fost arestat după ce s-a dat medic cardiolog

Un caz absolut șocant a ieșit la iveală în țara noastră, unde autoritățile au arestat un bărbat ce pretindea a fi doctor. Acesta se folosea dorința bolnavilor de a-și îmbunătăți starea de sănătate, promițând tratamente miraculoase, în schimbul a mii de lei. În acest moment, bărbatul se află în custodia poliției pentru următoarele 30 de zile, fiind arestat preventiv. Află mai multe detalii alături de Click!

Bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile / foto: Shutterstock
Bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile / foto: Shutterstock

Cu siguranță că nu putem decât să ne imaginăm ce fel de inimă a avut bărbatul care s-a dat drept medic cardiolog, convițând mai mulți bolnavi să îi dea mii de lei. Aceștia, aduși la limită de către diferitele lor probleme de sănătate, și-au pus încrederea în presupusul medic, sperând că tratamentele lui miraculoase vor da roade. Desigur, cum acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, pe fir au intrat autoritățile, care i-au prescris bărbatului un tratament ce presupune 30 de zile de „odihnă”, în spatele gratiilor arestului preventiv.

Conform informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, bărbatul arestat are vârsta de 36 de ani, fiind originar din județul Dâmbovița. Ieri (12 iulie) el a fost arestat de către autorități în județul Făgăraș, unde judecătorii au hotărât că se impune măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. El s-a pretins a fi medic cardiolog, iar doar în acest județ, bărbatul ar fi reușit să tragă pe sfoară 3 bolnavi.

Bărbatul pretindea că este medic cardiolog

Se pare că, în cele din urmă, finalul „carierei” falsului doctor a venit tocmai datorită unei dintre persoanele pe care le-ar fi înșelat fără scrupule. Bărbatul ar fi promis că poate vindeca problemele locomotorii de care suferea victima, primind în schimb „doar” 7000 de lei. Pacientul, dornic să ducă o viață mai bună, și-a pus încrederea în presupusul doctor, care, evident, a luat banii și a plecat.

Se pare că această victimă ar fi fost cea care l-ar fi reclamat la poliție pe bărbat, care se află acum în custodia autorităților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net