Vestea terifiantă primită de un bărbat în timpul unui control de rutină. De ce boală suferea fără să știe

Dacă aveți nevoie de încă un motiv pentru care este atât de important să mergem la controale generale periodice, ei bine, un asemenea consult banal a fost motivul pentru care un bărbat a reușit să supraviețuiască! Deși nu se confrunta cu niciun simptom, medicii au reușit să depisteze că bărbatul avea o formă rară de cancer! Află alături de Click! despre ce este vorba.

Totul s-a petrecut în urma unui banal consult oftalmologic
Totul s-a petrecut în urma unui banal consult oftalmologic

Toți specialiștii ne sfătuiesc să mergem la controale de sănătate periodice, însă, un număr însemnat dintre noi nu aleg să meargă la medic decât atunci când unele simptome nu mai pot fi ignorate. Iar acest lucru poate fi unul cu efecte devastatoare, însemnând că unele boli care ar putea fi tratate cu ușurință sunt acum potențial letale. Iar dacă vreți încă un motiv pentru care trebuie să vă faceți o programare la medic chiar de mâine, povestea lui Stuart Greaves ar trebui să fie una inspirațională!

Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, bărbatul din Marea Britanie a mers la un consult obișnuit, însă medicul Teresa Hughes a depistat pe fundul ochiului bărbatului o pată complet anormală! Doctorița a explicat că, în mod obișnuit, o retină sănătoasă ar trebui să aibă o culoare portocalie, spre roșu. Însă, Stuart Greaves avea o pată de culoare gri închis. După ce medicul i-a făcut o tomografie, ce s-a descoperit l-a șocat pe bărbat.

Bărbatul a fost diagnosticat cu melanom ocular

Astfel, în urma unui absolut banal control oftalmologic de rutină, Stuart Greaves a fost informat că suferă de un melanom ocular în fază incipientă, în ochiul stâng. Acesta a spus că nu avea niciun simptom care l-ar face să se gândească că suferă de o asemenea boală, recunoscând, conform sursei, că vestea l-a speriat.

Se pare că acest tip de cancer este unul extrem de rar, în Marea Britanie fiind înregistrate doar 700 de cazuri pe an. Stuart Greaves a fost supus unei intervenții chirurgicale, cât și unui tratament cu fotoni, iar deși acestea au funcționat, cancerul nu va dispărea niciodată din organism. În acest moment, el trebuie să facă controale odată la 6 luni.

image
image
image
image
image
image
image png
Tudor Duma, prieten al lui Vlad Pascu adus la audieri la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea
Autostrada in Grecia FOTO Shutterstock jpg
film arsenie jpg
transplant operatie chirurgicala medici shutterstock 571823737 jpg
image png
Adidasi pentru alergat  jpg
image
actualitate.net