Produsul iubit de toată lumea intră la oferta Lidl, de sâmbătă, 8 iulie. Prețul super redus ține tot weekendul, dar va fi bătaie în magazine

Ultima actualizare:

Super oferta Lidl de sâmbătă, 8 iulie, vine cu un produs iubit de români. E unul dintre cele mai cumpărate din magazine, iar reducerea se va aplica tot weekendul. Totodată, celebrul lanț de supermarketuri propune și un aliment genial, care va avea, de asemenea, un preț imbatabil.

Produsul iubit de toată lumea intră la oferta Lidl, de sâmbătă, 8 iulie
Produsul iubit de toată lumea intră la oferta Lidl, de sâmbătă, 8 iulie

Așa cum ne-a obișnuit, weekendul aduce oferta Lidl. Românii așteaptă reducerile ca pâinea caldă, iar în perioada 8-9 iulie 2023 au toate motivele de bucurie. Hai să vedem care sunt produsele Lidl care au super reducere în următoarele 48 de ore. Sigur nu vei fi dezamăgit.

Super reducere Lidl, sămbătă, 8 iulie. Oferta ține tot weekendul

Al doilea weekend din iulie se anunță unul torid, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de o ieșire în natură cu prietenii sau cu familia. Iar dacă tot suntem la aer curat, parcă ar merge și un grătar. Ei bine, super reducerea de preț de la Lidl îți oferă șansa să cumperi ceafă de porc, feliată, cu os.

Oferta nu trebuie ratată, în condițiile în care vorbim de o reducere de 25%. Practic, de sâmbătă, 8 iulie, românii pot cumpăra acest produs Lidl la prețul de 2,39 lei/100 de grame față de 3,19 lei cât costa până acum aceeași cantitate.

Această reducere de preț ar trebui să îi încânte pe cei care doresc să încingă o masă la iarbă verde. Nu uita să iei cu tine și o sticlă de vin sau o bere răcăroasă. Dacă ai însă alte planuri sau dacă vrei să ții un pic la dietă în această perioadă, atunci trebuie să știi că oferta Lidl de weekend vine și cu alte două super produse pentru perioada 8-9 iulie.

Produsul sănătos de la Lidl care are un preț excelent începând cu 8 iulie 2023

Trecem de la carne la un produs Lidl super benefic pentru sănătate. Este vorba de celebrele migdale de California. De sâmbâtă, 8 iulie, oferta Lidl aduce în magazine un preț excelent. Vorbim de o reducere substanțială, așa că e posibil să cumperi mai multe pungi. Nu strică niciodată să ai provizii.

În acest weekend, migdalele de California se vând cu o reducere de 40%. Practic, românii care merg la Lidl, sâmbătă, 8 iulie, vor cumpara acest produs cu prețul de 7,49 lei. Economia se va simți la buzunare, căci vorbim de o scădere de fix 5 lei pentru fiecare pungă achiziționată.

Tot în oferta actuală Lidl găsim și un alt aliment iubit de români. Brânza proaspătă de vaci are reducere de 40%, iar prețul ei va fi de 3,89 lei față de 6,59 lei cât costa până acum.

Pentru că tot vorbeam de un grătar, nu strică să te orientezi și către ultimul produs aflat la reducere Lidl. O sticlă de bere blondă Ciucaș de 1 litru costă doar 4,49 lei. Atenție, acest produs are un stoc limitat, după anunță chiar îndrăgitul lanț de supermarketuri.

Ce beneficii are produsul aflat la super oferta Lidl

Chiar dacă în weekend avem prețuri excelente la produse iubite, precum brânză, carne sau bere, nu trebuie ignorat cel mai benefic aliment care are o super reducere în weekend. Da, vorbim de migdalele de California.

Ei bine, după cum se știe, dacă alegi să consumi migdale cu regularitate, îți vei satisface întregul necesar de minerale esențiale pentru organism. Acest aliment este bogat în magneziu, fosfor, calciu, mangan, potasiu, zinc, fier și cupru, migdalele reprezintă o sursă excelentă de sănătate, iar consumul regulat de migdale îți va aduce beneficii de care te vei bucura pe termen lung. 

Ele conțin o cantitate de nutrienți benefici organismului, dar și grăsimi sănătoase, care îți vor oferi senzația de sațietate.

Așa că nu mai sta pe gânduri și bucură-te de oferta Lidl și de prețurile excelente cu care se vinde acest produs începând de sâmbătă, 8 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net