Prognoza meteo 14 februarie 2022. Primăvara își intră-n drepturi. Temperaturile sunt în creștere

Ultima actualizare:

Vremea se încălzește ușor în toată țara, iar temperaturile se vor situa între 3 și 12 grade, specifice mai degrabă începutului de primăvară. 

image

Ziua de 14 februarie aduce vreme frumoasă în aproape toată țara, iar vremea se va încălzi ușor în toate regiunile. Valorile se vor situa între 3 și 12  grade, specifice mai degrabă peioadei de primăvară. 

Metereologii anunță o vreme caldă, cu valori termice situate peste limita normală pentru această perioadă a anului. 

Cetățenii din regiunile vestice și nord-vestice ale țării ar trebui să se aștepte la precipitații slabe sub formă de ploaie și înnorări locale. În zonele montane, în Carpații Meridionali, vor exista precipitații mixte sub formă de ploaie și lapoviță, iar pe alocuri se pot crea condiții pentru depuneri de polei. 

Vântul ar putea da câteva bătăi de cap deoarece acesta va sufla slab până la moderat, însă vor exista și intensificări în anumite momente ale zilei și în unele zone din țară, mai ales pe crestele montane și în Banat. 

Azi vom avea parte de temperaturi maxime situate între 3 și 12 grade, iar cele minime vor coborî până la -11 grade în Carpații Orientali și până la 3 grade în dealurile de Vest. 

 în Capitală temperaturile vor atinge 8 grade

În Capitală vremea va fi frumoasă cu un cer variabil, iar valorile vor fi ceva mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Vor exista și înnorări accentuate, iar vântul va sufla slab. Valorile termiice maxime vor urca în București până la 7, 8 grade, iar cele minime vor fi în jur de 3 grade. 

Spre dimineață pot apărea condiții de ceață.

Meterologii anunță ca temperaturile sunt în creștere, iar până la sfârșitul săptămânii s-ar putea înregistra valori de până la 18 grade în sudul și vestul țării. În București vremea a înregistra o încălzire constantă, iar valorile termice se vor situa peste cele normale pentru mijlocul lunii februarie, notează Antena 3

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net