Prognoza meteo 11 februarie 2022. Vreme primăvăratică în cele mai multe regiuni ale țării

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă prognoza meteo pentru ziua de vineri, 11 februarie. Vreme mai caldă decât valorile termice înregistrate, în general, în această perioadă a anului. Temperatura continuă să crească ușor, iar în unele zone vor fi înregistrate chiar și 15 grade Celsius. 

Vreme primăvăratică în majoritatea regiunilor țării
Vreme primăvăratică în majoritatea regiunilor țării

Vești bune pentru cei care doresc să profite de zilele din weekend pentru a se relaxa și plimba în aer liber. Temperaturile continuă să fie unele mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă, iar vântul va sufla slab, până la moderat în cele mai multe dintre regiuni. 

Prognoza meteo, 11 februarie 2022, pentru toate regiunile

Meteorologii anunță o zi mai caldă decât ziua precedentă, cu un cer senin, vânt slab și temperaturi care pot atinge chiar și 15 grade în unele regiuni ale țării. 

Vor fi fi înregistrate precipitații slab cantitativ în zona de nord-vest și local în vest, centru și est. În Transilvania și în Moldova există condiții de ploaie. 

Cerul va fi mult mai senin decât azi, chiar dacă vor exista unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei, în nord și centru. Vântul va sufla slab spre moderat, cu intensificări în zonele de munte. 

Maximele zilei se vor situa între 7 și 15 grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius. Pe arii restrânse se vor semnala condiții de ceață, în special dimineața și seara. 

Prognoza meteo, 10 februarie 2022, pentru București

În București, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai mari decât cele înregistrare normal în această perioadă a anului. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații sunt unele reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 15 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa în jurul valorii de zero grade Celsius. Odată cu lăsarea serii, se va înnora și vor exista condiții de ceață. 

Prognoza meteo, 10 februarie 2022, pentru zonele montane

Și la munte vremea continuă procesul de încălzire, iar șansele de ninsoare sunt reduse. Vântul va sufla temporat în zonele înalte, iar temperaturile înregistrate de termometre sunt perfecte pentru iubitorii sporturilor montane. 

În Brașov, maxima zilei va fi de nouă grade Celsius, în timp ce minimul înregistrat va fi de 0 grade Celsius. Vântul va sufla cu aproximativ 9 kilometri pe oră, iar șansele de precipitații sunt reduse, de doar 10 la sută. Spre seară, șansele de precipitații vor crește și se vor situa la aproximativ șaptezeci la sută. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
1 okmagazine lenjerii de pat jpg jpeg
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg