Prognoza meteo, 9 februarie. Zăpadă la munte, temperaturi de primăvară în restul țării

Click! vă prezintă prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 9 februarie. Meteorologii anunță temperaturi de primăvarăși o vreme în continuă încălzire, până la sfârșitul săptămânii.

fata in zapada jpg

Soarele strălucitor de la primele ore ale dimineții, vizibil mai ales în sudul țării, nu e o iluzie. Vremea chiar va fi caldă și însorită miercuri, 9 februarie.

E posibil să mai cadă precipitații, local, sub formă de ploaie slabă sau mixte, însă în general vremea se anunță mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Prognoza meteo, 9 februarie, pentru toate regiunile

Miercuri, 9 februarie, se va încălzi în toate regiunile, iar cerul va fi variabil în sudul și sud-estul țării și va prezenta înnorări temporare în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 13 grade Celsius. Cel mai cald va fi la Craiova și Slatina, unde se vor înregistra și 13 grade. La Târgu Jiu vor fi 12 grade Celsius, iar la Ploiești și Buzău se vor înregistra maximum 11 grade Celsius.

În centrul și nord-vestul țării va fi ceva mai frig decât în restul teritoriului. La Baia Mare și Brașov, astăzi vor fi maximum 3 grade Celsius.

Vântul va mai bate doar în regiunile montane, mai cu seamă în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, spulberând zăpada așternută zilele trecute.

Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 4 grade.

Prognoza meteo, 9 februarie 2022, pentru București

În București, vremea va fi frumoasă încă de la primele ore ale dimineții, cu temperaturi maxime care vor urca până 12 grade Celsius.

Temperaturile minime nu vor coborî sub -2 grade Celsius.

Prognoza meteo, 9 februarie 2022, pentru regiunile montane

În regiunile montane, vremea își va păstra aspectul de zilele trecute, chiar dacă temperaturile sunt în ușoară creștere. Iubitorii sporturilor de iarnă au toate motivele să fie mulțumiți. Pe Valea Prahovei va continua să ningă, iar temperaturile vor fi suficient de plăcute, cât să se poată sta afară de dimineață până seara.

În Sinaia, temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, la Predeal mercurul nu va trece de pragul de 0 grade Celsius, la Bușteni se vor înregistra maximum 2 grade Celsius, iar la Brașov vor fi maximum 3 grade Celsius.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net