Prognoza meteo, 8 februarie 2022. Unde va ninge și unde vor scădea temperaturile

Pentru ziua de marți, 8 februarie, meteorologii anunță vreme închisă, chiar dacă temperaturile vor fi mai rdicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Pentru iubitorii de zăpadă, specialiștii nu au vești grozave. Va continua să ningă doar la munte, ia în restul țării va începe să plouă din această după-amiază.

ninsoare in oras jpeg

Soarele nu prea se va arăta marți, 8 februarie. Meteorologii anunță o vreme închisă, cu cerul înnorat în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile se mențin ridicate pentru această perioadă. Doar la munte va fi mai frig astăzi decât ieri și va continua să ningă.

În restul teritoriului va începe să plouă în partea a doua a zilei. Vântul va sufla slab și moderat în aproape toate regiunile, cu unele intensificări în sud-vest, centru și nord-est.

Prognoza meteo, 8 februarie 2022, pentru toată țara

În cea mai parte parte a țării, temperaturile se mențin ridicate pentru această perioadă, comparabile cu cele înregistrate luni. Doar pe litoral, vremea va fi ceva mai rece, cu o maximă la Constanța de 6 grade Celsius și cu o minimă de -1 grad Celsius.

În sudul țării va fi cel mai cald, cu maximum 10 grade Celsius la Craiova, 9 grade Celsius la Slatina și 8 grade Celsius la Ploiești.

În nord va fi mai ceva mai frig, cu maximum 2 grade Celsius la Baia Mare.

Prognoza meteo, 8 februarie 2022, pentru București

În Capitală vom avea parte de temperaturi ridicate pentru luna februarie. Vântul va sufla slab spre moderat, iar șansele de precipitații sunt reduse pe tot parcursul zilei. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări spre seară.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 9 grade Celsius, iar valorile minime vor atinge - 3 grade Celsius.

De miercuri însă, vremea se încălzește și mai mult, iar spre sfârșitul săptămânii vom avea și maxime de 14-15 grade Celsius.

Prognoza meteo, 8 februarie 2022, pentru regiunile montane

La munte va continua să ningă, spre bucuria iubitorilor sporturilor de iarnă. E posibil ca vântul să creeze însă câteva neplăceri, iar temperaturile scad semnificativ față de ieri.

La Brașov, maxima va fi de numai 1 grad Celsius, față de 7 grade Celsius luni. Minima nu va coborî mai mult de -2 grade Celsius.

La Predeal, maxima va fi de -4 grade Celsius, iar la Sinaia de -3 grade Celsius, o scădere semnificativă față de cele 4 grade Celsius înregistrate luni.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net