Prognoza meteo 10 februarie 2022. Temperaturi de primăvară în toată țara

Click! îți prezintă prognoza meteo pentru ziua de joi, 10 februarie. Pare că vine deja primăvara în toată țara, dacă e să judecăm după temperaturile de afară. Nu va mai ninge nici măcar la munte.

ghiocei jpeg

Meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât zilele trecute, cu maxime care vor ajunge și până la 15 grade Celsius. Temperaturile minime vor coborî până la -7 grade Celsius în zonele montane, dar în multe regiuni nu vom avea minime sub zero grae.

Prognoza meteo, 10 februarie 2022, pentru toate regiunile

Soarele va străluci în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face zonele de nord și nord-est, unde este posibil să și cadă precipitații sub formă de ploaie.

Nici vântul nu va crea strica impresia de vreme de primăvară astăzi. Vor fi intensificări temporare doar în zonele înalte de munte, mai ales în Carpații Orientali.

Local, dimineața și seara, se poate înregistra ceață.

Cel mai cald va fi în sudul țării, cu maxime de 13 grade Celsius la Craiova și de 12 grade Celsius la Slatina, însă la prânz, la soare, e posibil ca mercurul termometrelor să urce și până la 19-20 de grade Celsius.

În continuare, cel mai frig va fi în nordul țării, cu o maximă de 3 grade Celsius la Baia Mare, și în zonele de munte, cu o maximă de 3 grade Celsius la Brașov și de 2 grade Celsius la Miercurea Ciuc, dar se va încălzi considerabil al Cluj, unde se vor înregistra maximum 7 grade Celsius, și la Sibiu, unde vom a vea maximum 6 grade Cesius.

Prognoza meteo, 10 februarie 2022, pentru București

În București va fi primăvară în toată regula. Soarele va străluci, iar temperaturile vor urca până la 14-15 grade Celsius. Minimele nu vor coborî sub zero grade, iar șansele de precipitații sunt foarte reduse.

Prognoza meteo, 10 februarie 2022, pentru zonele montane

La munte vremea se va încălzi considerabil, iar șansele de ninsoare sunt foarte reduse. Vântul va sufla doar în zonele înalte și doar temporar. Cu temperaturi blânde și un strat de zăpadă deja acumulat după ninsorile de zilele trecute, va fi o vreme perfectă pentru sporturile de iarnă.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net