Vedetele și copiii lor, la zăpadă. Fiica Sandrei Stoicescu, imagini adorabile de pe pârtie

Ultima actualizare:

În timp ce unele vedete au fugit la cald și se bucură de soare, plajă și bronz, în costume de baie colorate și super decoltate, iată că sunt și iubitori ai anotimpului alb. Mai multe vedete s-au bucurat de zăpadă: Loredana Groza, Sandra Stoicescu, Cabral sau Adda au surprins imagini de pe pârtie sau direct din curtea casei.

Sandra Stoicescu, alături de fiică și de soț
Sandra Stoicescu, alături de fiică și de soț

Fiica Sandrei stoicescu, pentru prima oară pe schiuri

Sandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au fugit la munte weekendul trecut. Nu singuri, ci însoțiți de fetita lor, micuța Sara Maria Francesca, în vârstă de doi ani și jumătate, care a luat primele lecții de schi din viața ei. Echipați corespunzător, prezentatoarea Jurnalului Observator de la Antena 1 și partenerul ei au sorbit fiecare pas al superbei lor fiice. Foarte curajoasă și curioasă totodată, Sara Maria Francesca a învățat să stea corect pe schiuri și s-a dat pe pârtie sub supravegherea atentă a instructorului. Cel mai interesant moment a fost clar plimbarea cu telescaunul, de care blondina bucălată a fost super entuziasmată. 

Cabral, la munte cu Namiko

Cabral a plecat la munte însoțit de fiica cea mare, Namiko. A fost cu adevărat o experiență și pentru el, mai ales că nu știa cum se va descurca. Andreea, soția lui, a rămas acasă cu cel mai mic membru al familiei, iar prezentatorul de la Pro Tv a fugit cu micuța de numai 3 ani. Chiar dacă au fost - 15 grade, Cabral a fost atent, a îmbracat-o bine pe micuță și a "tratat-o" cu ceai cald. Într-o fotografie de pe pagina sa de socializare, se vede cât de încântați sunt de escapada lor prin zăpadă.

Adda, distracție cu fiul Alexandru

Adda a rămas acasă. Nu a plecat la munte, însă a avut suficientă zăpadă cât să se simtă ca pe pârtie. Spre bucuria băiețelului ei de cinci ani, Alexandru, au făcut împreună și un om de zăpadă. "Înainte să ziceți că e cel mai urât om de zăpadă, aș vrea să știți că m-am chinuit de trei ori să-l fac. Am cărat zăpada cu lopata pentru că nu era suficientă. Se sfărâma și a fost aproape imposibil să fac această "operă de artă", a scris Adda pe Instagram. 

Loredana Groza, la zăpadă cu Nick Casciaro

Loredana Groza s-a bucurat de zăpadă în prima parte a anului. Ea s-a aflat la munte, unde a susținut un concert de Revelion, și nu a ezitat o bătaie cu bulgări cu partenerul ei de scenă, Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Îmbrăcată în haine de firmă potrivite pentru pârtie, Lori s-a lăsat fotografiată în decorul alb, de basm.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net