Scene incredibile în Ierusalim. Zăpada s-a așternut peste Sfântul Mormânt

27 ianuarie 2022

Scene de poveste au ├«mp├ónzit capitala Israelului, Ierusalim. Pe re╚Ťelele de socializare, mai multe videoclipuri au fost z─ârite ├«n care z─âpada cade u╚Öor peste ora╚Öul din ╚Üara Sf├ónt─â.

image

Mai multe videoclipuri ├«n care z─âpada c─âdea peste Ierusalim au ap─ârut, iar imaginile video au cuprins chiar scena ├«n care aceasta se a╚Öterne peste Sf├óntul Morm├ónt. Ierusalim este cunoscut la nivel mondial pentru importan╚Ťa pe care acest ora╚Ö ├«l are pentru mai multe religii la nivel mondial. Locul ├«n care este Sf├óntul Morm├ónt atr─âg├ónd milioane de turi╚Öti ├«n fiecare an. 

Sfântul Mormânt, locul în care spiritualul și materialul se unesc

Ierusalim este un loc sacru pentru persoanele din religia iudaic─â, cre╚Ötin─â ╚Öi mulsuman─â. Fiind, de asemenea, un loc ce a fost disputat ├«n timpul istoriei, din cauza importan╚Ťei pe care acest ora╚Ö o are pentru trei din cele mai mari religii la nivel mondial.

De asemenea, apari╚Ťia z─âpezii ├«n aceast─â zon─â este un eveniment foarte rar. Fiind situat ├«n Orientul Mijlociu, temperatura medie anual─â este cu mult peste gradul necesar pentru formarea fenomenelor meteorologice sub form─â de ninsoare.

Sf├óntul Morm├ónt este printre singurele relicve care atest─â evenimentul ├Änvierii, fiind printre singurele relicve, dac─â excludem Sf├óntul Giulgiu, care reprezint─â fundamentul religiei cre╚Ötine. Sf├óntul Morm├ónt este s─âpat ├«ntr-o st├ónc─â, fiind oferit de c─âtre Iosif din Arimateea. Acest morm├ónt reprezint─â locul ├«n care M├óntuitorul a fost depus ├«n seara de vineri, fiind g─âsit, trei zile mai t├órziu, gol de c─âtre Maria Magdalena, Maria ╚Öi Salomeea. 

Morm├óntul M├óntuitorului ├«╚Öi are locul fix ├«n inima ora╚Öului Ierusalim. Considerat un ora╚Ö cu o imens─â importan╚Ť─â spiritual─â chiar ├«nainte de venirea M├óntuitorului pe P─âm├ónt, plasarea Morm├óntului d─â o aur─â sf├ónt─â asupra ├«ntregului ora╚Ö care este vizitat de milioane de credincio╚Öi ├«n fiecare an, fiind considerat locul sacru ├«n care materialul ╚Öi spiritualul se unesc ╚Öi devin un ├«ntreg. ├Äntreg procesul prin care persoanele ating, p─â╚Öesc ╚Öi v─âd ├«ntreaga scen─â ├«n care trupul lui Iisus Hristos a fost depus ╚Öi a ├«nviat, reprezint─â pentru pelerini un pas spre m├óntuire.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg