Scene incredibile în Ierusalim. Zăpada s-a așternut peste Sfântul Mormânt

Scene de poveste au împânzit capitala Israelului, Ierusalim. Pe rețelele de socializare, mai multe videoclipuri au fost zărite în care zăpada cade ușor peste orașul din Țara Sfântă.

image

Mai multe videoclipuri în care zăpada cădea peste Ierusalim au apărut, iar imaginile video au cuprins chiar scena în care aceasta se așterne peste Sfântul Mormânt. Ierusalim este cunoscut la nivel mondial pentru importanța pe care acest oraș îl are pentru mai multe religii la nivel mondial. Locul în care este Sfântul Mormânt atrăgând milioane de turiști în fiecare an. 

Sfântul Mormânt, locul în care spiritualul și materialul se unesc

Ierusalim este un loc sacru pentru persoanele din religia iudaică, creștină și mulsumană. Fiind, de asemenea, un loc ce a fost disputat în timpul istoriei, din cauza importanței pe care acest oraș o are pentru trei din cele mai mari religii la nivel mondial.

De asemenea, apariția zăpezii în această zonă este un eveniment foarte rar. Fiind situat în Orientul Mijlociu, temperatura medie anuală este cu mult peste gradul necesar pentru formarea fenomenelor meteorologice sub formă de ninsoare.

Sfântul Mormânt este printre singurele relicve care atestă evenimentul Învierii, fiind printre singurele relicve, dacă excludem Sfântul Giulgiu, care reprezintă fundamentul religiei creștine. Sfântul Mormânt este săpat într-o stâncă, fiind oferit de către Iosif din Arimateea. Acest mormânt reprezintă locul în care Mântuitorul a fost depus în seara de vineri, fiind găsit, trei zile mai târziu, gol de către Maria Magdalena, Maria și Salomeea. 

Mormântul Mântuitorului își are locul fix în inima orașului Ierusalim. Considerat un oraș cu o imensă importanță spirituală chiar înainte de venirea Mântuitorului pe Pământ, plasarea Mormântului dă o aură sfântă asupra întregului oraș care este vizitat de milioane de credincioși în fiecare an, fiind considerat locul sacru în care materialul și spiritualul se unesc și devin un întreg. Întreg procesul prin care persoanele ating, pășesc și văd întreaga scenă în care trupul lui Iisus Hristos a fost depus și a înviat, reprezintă pentru pelerini un pas spre mântuire.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net