Prognoza meteo de Paște 2022. Cum va fi vremea în săptămâna 18-24 aprilie, potrivit ANM

Ultima actualizare:

Prognoza meteo de Paște 2022. Sărbătorile Pascale vor aduce vreme caldă, de primăvară, pe teritoriul României, cu temperaturi ce vor atinge și 21 de grade, în partea de sud a ţării, în noaptea de Înviere. 

Prognoza meteo de Paște 2022 (sursa foto Pixabay)
Prognoza meteo de Paște 2022 (sursa foto Pixabay)

Prognoza meteo de Paște 2022. Temperaturile vor creşte semnificativ în toată țara, iar românii se vor bucura de o vreme predominant caldă, cu valori termice ce se vor apropia de 17-20 de grade Celsius, în partea de sud a ţării, iar în zilele următoare, pe 23 şi pe 24 aprilie, temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 18-21 de grade.

Sărbătorile Pascale aduc vreme frumoasă în majoritatea regiunilor, conform informațiilor ANM , însă meteorologii nu exclud posibilitatea ca, în anumite zone, să apară precipitații sub formă de ploaie.  

Citește și Postul din Săptămâna Mare a Paștelui. Ce reguli de conduită trebuie să respecți

Cum va fi vremea de Paște în București

Potrivit ANM, bucureștenii vor avea parte de o zi de Paște cu vreme variabilă, iar la momentul actual, prognoza meteo pentru ziua de 24 aprilie 2022 anunță un cer noros în prima parte a zilei, dar soarele se va arăta după-amiază, așa că temperatura maximă ar putea urca, în ziua de Paște 2022, până la 19-21 de grade.

Prognoza meteo 18-24 aprilie 2022 în Constanța

Paștele la malul mării este întotdeauna o experiență minunată, iar cei care aleg o astfel de destinație pentru Noaptea de Înviere, vor avea parte de vreme frumoasă și o temperatură maximă de 16 grade. ANM anunță că cerul va fi senin, chiar dacă valorile termice vor coborî până la 9 grade Celsius. 

Prognoza meteo 18-24 aprilie 2022 în Brașov

Românii ce au de gând să petreacă Paștele la munte, trebuie să știe că vremea va fi destul de capricioasă în regiunile montane. În Brașov, pe 24 aprilie, temperaturile vor atinge o maximă de 15 grade, iar în timpul zilei vor fi averse de ploaie. Seara valorile termice vor scădea, iar frigul se va face resimțit ceva mai intens, cu o minimă ce va coborî până în jurul valorii de 4 grade. Noaptea aduce un cer senin, căci norii se vor risipi și nu vor mai fi șanse de ploaie.

Prognoza meteo 18-24 aprilie 2022 în Timișoara

În această perioadă este de așteptat o vreme ploioasă în Timișoara, cu valori termice ce vor urca 13 grade Celsius, iar vântul va sufla slab până la moderat.  

Conform Agenției Naționale de Meteorologie, în perioada Paștelui se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între 9 și 13 grade Celsius, cele mai ridicate valori fiind înregistrate în data de 24 aprilie. Minimele vor crește de la -2 grade la până la 8 grade în 19 aprilie, dar apoi vor scădea puțin în data de 21 aprilie. 

PROGNOZA METEO 18-24 APRILIE Iași 2022 

În Iași temperaturile sunt în creștere astfel că maximele vor ajunge și 20 de grade, iar a celor minime se vor situa între 7 și 9 grade. La începutul săptămânii, se întrevede un nou proces de răcire, iar maximele nu vor depăși 12 grade Celsius și minimele vor ajunge la 3 grade Celsius. În noaptra de Înviere, valorile termice vor atinge 16 grade, iar minimele vor coborî până la 4 - 6 grade.

Citește și Duminica Floriilor 2022. Ce tradiții și obiceiuri există cu o săptămână înainte de Paște

PROGNOZA METEO 18-24 APRILIE Cluj-napoca 2022

Vremea va fi mai caldă decât este normal în această perioadă, iar valorilor termice vor atinge 18 grade Celsius, iar în noaptea de Înviere, vor fi în jur de 6-7 grade. La începutul săptămânii vor exista șanse de precipitații, iar temperaturile nu vor depăși 12 grade Celsius. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net