Program Lidl de Paște 2023! Când e deschis în zilele de sărbătoare

Ultima actualizare:

Magazinul Lidl are un program special în apropierea Paștelui. Pe 16 și 17 aprilie va fi închis, însă pe 14 și 15 magazinul va fi deschis clienților, programul fiind mai scurt. 

Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise Foto: Shutterstock
Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise Foto: Shutterstock

Program special de sărbătorile pascale

Ca în fiecare an, de sărbătorile pascale va fi un program special, pe care trebuie să îl știe toți cei care sunt fanii acestui magazin.

Astfel, în următoarea perioadă nu va mai fi urmat orarul normal de la Lidl. Mai precis, duminică și luni, magazinele Lidl vor fi închise.

„Paște fericit! Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 18 aprilie”, arată un anunț al companiei.

Program 14 aprilie, în Vinerea Mare

Pe 14 aprilie, în Vinerea Mare, programul de la Lidl va fi de la ora 7 la 0ra 22. Desigur, pot exista unele diferențe în funcție de locație, fiind și magazine care închid în mod normal la 21.

Pe scurt, în Vinerea Mare programul de la magazinele Lidl va fi unul normal, așa cum sunt obișnuiți clienții. La fel va fi i în fiecare zi de luni până vineri.

Program Sâmbăta Mare, 15 aprilie

Pe 15 aprilie 2023 este Sâmbăta Mare și în această noapte credincioșii merg la slujba de Înviere. Programul de la Lidl din această zi este unul special.

Astfel, cei care vor să mai facă cumpărături de ultim moment, trebuie să se grăbească. Programul de la Lidl va fi de la 7:00 la ora 18:00.

Program, 16 aprilie

Pe 16 aprilie 2023, programul de la Lidl arată că va fi închis toată ziua. Clienții Lidl și angajații vor avea o pauză în această zi pentru a se bucura alături de cei dragi de Învierea Domnului.

De duminica Paștelui, românii se vor bucura de preparatele pe care le-au gătit până în acel moment. Toate supermakerturile vor fi închise de Paște la noi în țară.

Program a doua zi de Paște, 17 aprilie

În a doua zi de Paște, la Lidl ca fi închis, după cum arată programul transmis de companie. Luni, pe 17 aprilie, românii nu vor putea merge să-și facă cumpărăturile la Lidl.

Ultima zi în care pot să mai ia produse de la Lidl este sâmbătă, pe 15 aprilie. Apoi, la Lidl va fi închis până pe 18 aprilie. Atunci se vor redeschide magazinele celebrei companii.

Toate magazinele au un program special de sărbătorile de Paște, iar cele mai multe sunt închise în prima și a doua zi de Paște 2023. Și în Sâmbăta Mare programul de la marile magazine este unul special, mai mic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net