Vești proaste pentru români! Vremea de Paște a fost actualizată: ce temperaturi ne așteaptă

Din păcate, dacă plănuiați de Paște o excursie în natură, sau o plimbare prin parc, vremea vă va obliga să schimbați puțin itinerariul. Conform prognozei meteorologice, vremea nu va fi deloc frumoasă de sărbători, iar la nivelul întregii țări se vor semnala precipitații.

De Paște va ploua în majoritatea țării
De Paște va ploua în majoritatea țării

 Administrația Națională de Meteorologie (ANM) vine cu vești proaste, de Paște, vremea va fi capricioasă în cea mai mare parte din țară! Conform informațiilor puse la dispoziție de către antena3.ro, meteorologul de serviciu ANM, Radu Ilea, a venit cu prognoza meteo pentru Paște, iar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare.

Săptămâna viitoare, în mare parte din România, vremea va fi instabilă, iar temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei. Meteorologul Radu Ilea spune că de „Paște vom avea o vreme capricioasă”. Din păcate, vor fi precipitații în majoritatea țării, iar în privința temperaturilor, acestea vor fi „în jurul normelor specifice perioadei”, conform sursei. Maximele termice ale săptămânii viitoare vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade Celsius.

Nori și șanse de ploaie în capitală, de Paște

Nici pentru bucureșteni veștile nu sunt mai bune. Se anunță precipitații, iar temperaturile vor fi de aproximativ 17-18 grade Celsius. Luni, marți și miercuri sunt șanse semnificative de precipitații în Capitală, iar maxima înregistrată nu va depăși valoarea de 17 grade Celsius. Vremea va continua să fie capricioasă de-a lungul lunii aprilie, așa că, dacă intenționați să mergeți la o plimbare prin parcurile din capitală, cel mai bine ar fi să profitați de orice ocazie în care vremea este însorită. 

Nici în provincie nu va fi o situație mai bună, de exemplu, la Cluj, se vor înregistra aproximativ 15 grade Celsius, în Iași, situația va fi ceva mai bună, fiind în jur de 19 grade Celsius, iar la Constanța vom avea parte de aproximativ 13 grade, cu cer predominant noros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net