Larisa Iordache, reacție surprinzătoare după poza postată de Sandra Izbașa

Ultima actualizare:

Sandra Izbașa, fostă gimnastă, are 32 de ani și s-a retras definitv din sport în anul 2014. Dubla campioană olimpică a avut parte de o carieră plină de succes, iar acum are timp pentru fotografii spectaculoase.

Sandra Izbașa a postat pe Instagram două poze superbă. Larisa Iordache nu a ezitat să reacționeze imediat, fiind printre primele persoane care i-au comentat pe rețeaua de socializare. Sportiva de 26 de ani a fost impresionată de calitatea fotografiilor.

„Când soarele apune... ies cele mai frumoase poze", a scris Sandra Izbașa, pe Instagram.

Ce și la ce oră mânăncă Larisa Iordache? Cum reușește să își mențină silueta?

Larisa Iordachea dezvăluit cum se menține în această perioadă a vieții. Fosta gimnastă spune că nu mai are o dietă strictă, mânăncă în princpiu ce vrea și la ce ore vrea, doar că nu exagerează cantitativ.

„Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc. Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător, trebuia să-mi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament”, a spus Larisa Iordache.

De când nu mai face gimnastică, nu mai ține cont de cee ace mânăncă, poate mânca și dulciuri atunci când organismul îi cere și nu mai are un program alimentar. „Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat.

Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort. Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez”, a mai spus Larisa.

Premiile Larisei Iordache

Fosta gimnastă, în vârstă de 26 de ani, s-a retras din lumea sportului la finalul anului 2021, iar în prezent este antrenoare de gimnastică la CS Dinamo. A câștigat de-a lungul anilor o medalie de bronz la Jocurile Olimpice în 2012, în Japonia, patru medalii la Campionatele Mondiale, dintre care două sunt de bronz și două de argint, 16 medalii la Campionatele Mondiale, șapte de aur, șapte de argint și două de bronz. Mai are și trei medalii la Jocurile Mondiale Universitare, una de bronz și două de aur.

Ce salariu primește Larisa?

Pe lângă salariul pe care îl primește la CS Dinamo, fiind antrenoare de gimnastică, ea mai primește lunar de la stat o sumă de 3.973 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net