Restaurantul unde te speli pe cap, ca să îți iasă mirosul de mâncare din păr! Cât costă acest serviciu

Restaurantul HaiDiLao din Wuxi, China, a devenit viral pentru că își răsfață clienții ca pe niște regi! Cei care trec pragul localului pot apela la serviciul de spălare pe cap, pentru a își scoate mirosul neplăcut din păr, după ce au savurat o masă copioasă.

Client al restaurantului HaiDiLao din Wuxi, China, fotografiat în timp ce este coafat
Clienții sunt spălați pe cap și coafați (Foto: captură video Youtube)

Să iei masa la restaurant este de obicei o experiență plăcută, dar din păcate mirosul rămâne cu tine în păr timp de mai multe ore sau chiar zile. De aceea, cel mai mare lanț de restaurante din China, HaiDiLao, a lansat programul-pilot de șamponare. Experiența asemănătoare unui salon de coafură este disponibilă doar clienților fideli care acumulează suficiente puncte de fidelitate, numite „monede Lao”, cheltuind destui bani în locațiile HaiDiLao, relatează Oddity Central.

Doar clienții fideli au parte de acest răsfăț

Fotografiile distribuite pe rețelele sociale chineze arată că facilitățile de spălare a părului de la restaurant rivalizează cu cele de la saloanele de coafură profesionale și, judecând după mărturiile persoanelor care le-au încercat deja, merită într-adevăr fiecare dintre cele 200 de „monede Lao” necesare. Clienții au de ales dintr-o varietate de șampoane diferite și se pot bucura de un masaj relaxant al scalpului, în timp ce un hairstylist profesionist se ocupă de părul lor. Întreaga experiență durează aproximativ 20 de minute, inclusiv uscarea părului.

Fiecare yuan (1 yuan este echivalentul a 14 cenți) cheltuit la un restaurant HaiDiLao este 1 „monedă Lao”, așa că sunt destul de ușor de acumulat. În total, o șamponare costă 27,41 de dolari. Cu toate acestea, deoarece serviciul este în faza de testare, nu a fost introdus în toate restaurantele din țară. Cu toate acestea, după ce fotografiile salonului de coafură al restaurantului au devenit virale, acesta a început deja să primească cereri de rezervări. Cel mai probabil, restaurantele rivale vor începe și ele să ofere acest tip de răsfăț.

Deși mirosul de mâncare îndepărtat din păr după masă pare a fi o idee excelentă, se pare că face parte dintr-un pivot mai larg în industria serviciilor de înfrumusețare, pe care lanțul de restaurante le-a lansat. În trecut, HaiDiLao a început să ofere servicii de manichiură, pedichiură și machiaj, ca o modalitate de a atrage noi clienți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net