Rugăciune către Arsenie Boca. Ascultă cea mai puternică rugăciune către sfântul părinte

Dacă vrei să ai parte de sănătate și noroc, atunci trebuie neapărat să rostești vorbele lui Arsenie Boca din această rugăciune. Părintele Arsenie Boca este unul dintre cele mai respectate figuri bisericești din ortodoxia românească, tocmai de aceea mulți credincioși caută mereu câte o rugăciune către acesta, prin care să îi ceară să le aline suferința, dar și să îi apere de necazuri și de boli.

Credincioșii pot rosti oricând rugăciunea pentru sănătate și noroc către părintele Arsenie Boca, cerându-i acestuia să îi scoată din negura păcatului și să îi apere de rele. Există pe internet o astfel de rugă, despre care se spune că face minuni pentru cei care o rostesc cu inima curată. De asemenea, mai există și o rugă pe care o rostea chiar părintele însuși, atunci când se adresa lui Dumnezeu, în numele ortodocșilor.

Citește și: Nepoata lui Arsenie Boca şi-a revenit după un atac cerebral şi o formă severă de COVID: «Sunt vegheată de Părinte»

Ascultă astăzi rugăciunea pentru sănătate și noroc a lui Arsenie Boca

Conform Doxologia.ro, aceasta este una dintre rugăciunile rostite de părintele Arsenie Boca. Te apără de rele și o poți rosti oricând, ca să primești ajutorul divin.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Vezi și: Rugăciune către Arsenie Boca pentru îndeplinirea unei dorințe

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin.”

Dacă vrei să te rogi direct lui Arsenie Boca și să îl rogi pe sfântul părinte să te protejeze de cele rele și să îți aducă sănătate și noroc, atunci rostește rugăciunea de mai jos:

„Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în faţa Tronului Ceresc, te chemăm cu mare de lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească şi trupească, spre mântuire şi sfinţire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredinţat prin aceste cuvinte: «Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca şi până acum».După cum în viaţă pe cei aflaţi în mari necazuri şi suferinţe cumplite îi tămăduiai îndată, aşa şi acum pe noi cei păcătoşi, însă chemaţi cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc şi flori, ne primeşte şi ne mângâie, sfânt şi bun Părinte.

Ne scoate din negura păcatelor şi a patimilor. Dăruieşte-ne binecuvântarea ca să purtăm crucea vieţii spre înviere şi lumânare desăvârşită.Doctor şi tămăduitor de orice suferinţă, te rugăm, vindecă-ne pe noi, fiii tăi şi pe cei ce îi aducem în lacrimi şi rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău, izvorâtor de pace, har şi binecuvântarea ta de bun şi sfânt Părinte, îţi mulţumim şi te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea şi ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slava marelui şi minunatului nostru Dumnezeu şi spre a sufletelor noastre mântuire.

Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre şi tămăduitor al bolilor sufleteşti şi trupeşti, ca cel ce ai fost împodobit cu adânc de cunoaştere a făpturii omeneşti, te rugăm în vreme de durere şi mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoşii fiii tăi duhovnicești şi mijloceşte către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate şi vindecare de toată neputinţa. Amin”.

Iată și: A ridicat cea mai mare cruce din lemn din Europa după un vis avut la mormântul lui Arsenie Boca

Când va fi canonizat Arsenie Boca?

Se discută de mulți ani despre această canonizare, iar credincioșii din țara noastră încă așteaptă un răspuns din partea Bisericii Ortodoxe Române. Momentan nu se cunoaște o dată exactă la care ar urma să se întâmple acest lucru. 

Mitropolitul Ardealului a fost întrebat într-o conferință de presă când va fi canonizat Arsenie Boca, dar răspunsul lui nu a fost unul clar.

„Ştie Dumnezeu. Noi când facem previziuni din acestea, nu am darul premoniţiei, nu ştiu. Va vrea Dumnezeu! Când vrea Dumnezeu şi când vrea şi părintele (Arsenie Boca - n.r.) şi va fi. Noi nădăjduim”, a afirmat ÎPS Laurenţiu Streza, conform Digi24.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net