Rugăciunea Sfântului Antonie cel Mare te scapă de făcături și blesteme. Rostește-o zilnic și vei scăpa de lucrurile negative din viața mea

Rugăciunea Sfântului Antonie cel Mare vine în ajutorul celor care se confruntă cu lucruri necurate, precum vrăji și blesteme. Este recomandat să o rostești zilnic, pentru a observa schimbări în viața ta. 

Rugăciunea care te scapă de duhuri rele / foto: Pixabay
Rugăciunea care te scapă de duhuri rele / foto: Pixabay

Sfântul Antonie are puterea asupra duhurilor necurate. El a primit din partea lui Dumnezeu harul minunilor și puterea de a-i vindeca pe oameni de vrăji, blesteme și de demoni. 

Rugăciunea Sfântului Antonie cel Mare se rostește zilnic 

Tot mai des auzim zilnic în jurul nostru povești ale oamenilor asupra cărora s-au trimis făcături, farmece sau blesteme. Ei se plâng de faptul că viața le este schimbată în rău, nu mai au noroc și spor în ceea ce fac și, cel mai important aspect este faptul că mulți dintre ei se confruntă și cu probleme de sănătate. 

De-a lungul vieții sale, Antonie cel Mare reușea să vindece creștinii prin rugăciune și să îi scape de duhurile necurate. Rugăciunea lui este folosită chiar și în zilele noastre de către credincioșii care nu mai găsesc rezolvare problemelor cu care se confruntă. 

Sfântul Antonie cel Mare / foto: Doxologia
Sfântul Antonie cel Mare / foto: Doxologia

„Bunule Părinte Antonie, cel ce durerile și păcatele noastre le cunoști, nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta și nu te uita la nevrednicia celor ce Te roaga, ci la slava și mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai mărturisit și spre care se îndreaptă rugăciunea ce Ți-o aducem.

O, slăvite făcător de minuni, părintele săracilor, ocrotitorul văduvelor, sprijinitorul orfanilor, vino cu obisnuita Ta îndurare în ajutorul nostru prin rugaciunile Tale către Dumnezeu, ca sa fim mangaiati în nevoie, ca sa fim aparati de primejdii, de ispite și de păcate.

Tu, cel ce ai făcut din pustiul Egiptului loc de preaslăvire a Marelui Dumnezeu și a Mantuitorului, fa și din pustiul sufletului nostru, ars de necredință și ros de patimi, loc plăcut Ție, în care să se sălășluiască virtutea, prin Tine să se mărească numele Tău cel sfânt, al Tatălui, al Fiului și al Sfantului Duh. Amin.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net