Vrăjitoarele din showbiz! Iată vedetele atrase de ocultism și paranormal. Ce acuzații au primit

A început sezonul vrăjitoarelor! Ei bine, în showbiz există o mulțime de vedete atrase de ocultism. Multe staruri de la Hollywood au o atracție puternică față de ceea ce este supranatural, iar unele dintre ele au și primit acuzații în acest sens. 

Vedetele atrase de ocultism
Vedetele atrase de ocultism

Vedetele atrase de ocultism

Beyoncé

Fosta toboșaristă a lui Beyoncé, Kimberly Thompson, care a lucrat cu aceasta timp de 7 ani, a depus la un moment dat un ordin de restricție împotriva cântăreței după ce a acuzat-o că practică „vrăjitorie extremă și magie neagră". De asemenea, a acuzat-o pe cântăreață că a făcut „vrăji magice de molestare". Documentele judecătorești au fost obținute de The Blast și se pare că un judecător a respins cazul.

Beyonce  sursa   Shutterstock jpg

Lana del Rey

Artista a recunoscut în 2017 că și-a încurajat fanii să participe la o vrajă comuncă pentru a-l vrăji pe fostul președinte american Donald Trump. Aceasta este adepta channeling-ului: „Da, am făcut-o. De ce nu? Sunt în legătură cu Yoko [Ono] și John [Lennon] și cu credința că există o putere în vibrația unui gând. Gândurile tale sunt lucruri foarte puternice și ele devin cuvinte, iar cuvintele devin acțiuni, iar acțiunile duc la schimbări fizice. Cred cu adevărat că cuvintele sunt una dintre formele de magie și sunt un pic mistică în esență."

lana del rey glastonbury 2023 profimedia 0785233788 jpg

Katy Perry

În 2014, cântăreața a fost văzută vizitând cel mai vechi magazin de vrăjitorie din Salem, unde ar fi făcut un ritual de magie a dragostei. Katy a spus: „Nu rămân singură prea mult timp. Am la mine mult cuarț roz, care atrage partenerul potrivit. Poate că trebuie să îl calmez cu ametistul. Nu sunt ca profesorul Higgins cu viața mea sexuală. Nu sunt super strictă. Pentru mine, cel mai important lucru la sex este conexiunea".

Katy Perry jpg

Jennifer Lopez

În 2011, presa de spaniolă a publicat niște acuzații suspecte, cum că ar fi parte din religia Santeria, venite din partea unei femei care se întâlnea la acea vreme cu primul soț al lui Lopez, Ojani Noa. „Mi s-a spus că face lucruri mai rele, înfricoșătoare! Jennifer are o nașă în Miami, pe care nu am întâlnit-o niciodată, dar Ojani o cunoaște, și o sună pe această femeie pentru a-i spune: „Fă-i asta acestei persoane, pune o lumânare neagră, etc. Ea a făcut amarre [vrăji] pe toți iubiții ei", a spus femeia. „Este un lucru tipic pentru oricine este implicat în Santeria. Dar, chiar și cu toate astea, ea sfârșește întotdeauna prin a-i părăsi."

Jennifer Lopez  Instagram jpg

Santeria (Calea Sfinților) este o religie afro-caribiană bazată pe credințele și tradițiile yoruba, la care s-au adăugat unele elemente romano-catolice, în care ar avea loc și practici din spiritism. Este o formă de idolatrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net