Isteria cizmelor gigant a ajuns de la Hollywood și în România. Încălțările se vând și cu 1.200 de dolari

Ultima actualizare:

Celebrele Big Red Boots au creat isterie pe rețelele de socializare de dinainte de a fi lansate pe piață. Vedete de peste Ocean, precum Maluma, Victoria Beckham sau Ciara, dețin deja cizmele de cauciuc. Și iată că trendul încălțărilor „inspirate din desene animate” a lovit și România.

Isteria cizmelor gigant a ajuns de la Hollywood și în România / Foto: Colaj Instagram
Isteria cizmelor gigant a ajuns de la Hollywood și în România / Foto: Colaj Instagram

Cizmele de cauciuc, celebrele Big Red Boots, cu aspect de desene animate „pentru o lume 3D cool”, au devenit virale pe rețelele de socializare de dinainte de a fi disponibile pentru cumpărare. Lansate pe 16 februarie de MSCHF, un grup artistic din Brooklyn, încălțările s-au vândut în primele minute. Și cum au creat isterie în mediul online când au apărut, nu e de mirare că unele vedete precum Maluma, Victoria Beckham sau Ciara, le-au achiziționat imediat. Și nu doar celebritățile de peste Ocean sunt înnebunite după aceste cizme, ci și vedetele de la noi. Delia Matache și Dorian Popa se numără printre cei care dețin celebrele Big Red Boots.

Victoria Beckham s-a afișat cu celebrele cizme de cauciuc

Victoria Beckham încălțată cu celebrele Big Red Boots în varianta galbenă / Foto: Instagram
Victoria Beckham încălțată cu celebrele Big Red Boots în varianta galbenă / Foto: Instagram

Victoria Beckham (49 de ani) este considerată a fi una dintre cele mai elegante femei din lume. Fie că merge pe piese vestimentare extrem de elegante, fie că alege stilul sport, sau chiar stilul adolescentin, soţia fotbalistului David Beckham nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte fashion-ul. Și totuși, și-a uimit fanii atunci când și-a achiziționat celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă. În luna iulie a acestui an, creatoarea de modă a publicat o imagine fiind încălțată cu cizmele de cauciuc, înainte de a fi lansată noua versiune.

Maluma a ajuns de râsul Internetului  

Primul care a testat noua versiune a cizmelor Big Red Boots a fost celebrul cântăreț Maluma (29 de ani). În ciuda faptului că încălțările au creat vâlvă printre pasionații de modă, internauții n-au fost deloc încântați când artistul a publicat imagini cu noile sale cizme uriașe de cauciuc. Varianta pe galben Big Red Boots costă peste 450 de dolari.

Ciara s-a lăudat cu cizmele roșii supradimensionate

Ciara și-a cumpărat cizmele Big Red Boots pe varianta roșu / Foto: Instagram
Ciara și-a cumpărat cizmele Big Red Boots pe varianta roșu / Foto: Instagram

Ciara (37 de ani) se numără printre vedetele care și-au cumpărat cizmele cu aspect de desene animate pe varianta roșu. Cântăreața a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare pentru a se lăuda celor 34 de milioane de urmăritori cu noua sa achiziție. La fel ca în cazul altor celebrități, unii internauți au iubit încălțările, alții n-au fost deloc încântați.

Rapperul Lil Wayne, încălțat cu Big Red Boots pe platoul de filmare 

Rapperul american Dwayne Michael Carter, Jr., cunoscut după numele său de scenă Lil Wayne (40 de ani), a fost și el surprins pe platoul de filmare pentru un videoclip muzical purtând cizmele uriașe de cauciuc, tot pe varianta roșu. Ținuta sa chiar le-a amintit fanilor de unele personaje din desenele animate care purtau pantaloni scurți oversized în dungi și un tricou larg, cu încălțări imense.

DJ-ul Diplo a purtat cizmele la un meci de baschet

DJ-ul Diplo a purtat cizmele la un meci de baschet / Foto: Instagram
DJ-ul Diplo a purtat cizmele la un meci de baschet / Foto: Instagram

DJ-ul Diplo (44 de ani), cunoscut și sub numele Diplodocus, Wes Gully și Wes Diplo, se numără și el printre celebritățile care au cumpărat „ciudățeniile”. Mai mult decât atât, el a purtat cizmele roșii la un meci de baschet din New York. Într-o postare pe rețelele sociale, el a scris: „Doar un băiat Astro în căutarea fetei sale Astro”, făcând referire la îndrăgitul serial japonez „Astro Boy”, din care s-au inspirat creatorii cizmelor.

Wisdom Kaye, modelul nigeriano-american, îndrăgostit de Big Red Boots

Și cunoscutul model nigeriano-american și personalitatea TikTok, îndrăgit pentru videoclipurile sale legate de modă, a publicat mai multe imagini încălțat în uriașele cizme. Considerat de către revista Vogue „cel mai bine îmbrăcat tip de pe TikTok”, Wisdom Kaye (22 de ani) a spus că iubește încălțările și a vrut să le arate fanilor cum ar trebui purtate, prezentând numeroase moduri în care pot fi asortate cu diferite haine.

Au ajuns și în România. Dorian Popa și-a achiziționat celebrele încălțări

Și vedetele de la noi au intrat în trendul încălțărilor „inspirate din desene animate”. Dorian Popa (35 de ani) și-a achiziționat faimoasele cizme în versiunea originală. Artistul a trebuit să scoată din buzunar 350 de dolari pentru cizme și încă 350 de dolari pe transport. Cântărețul a publicat un videoclip pe Internet imediat cum i-au ajuns acasă, pentru a se „lăuda”.

Și Delia s-a afișat cu faimoasele Big Red Boot

Delia Matache (41 de ani) nu se sfiește deloc să apară în spațiul public exact așa cum își dorește, fiind cunoscută pentru faptul că poartă ținute extravagante. Așa că nu e de mirare că și cântăreața și-a achiziționat aceleași încălțări, doar că a preferat varianta galbenă. Prețul acestor încălțări se învârte în jurul a 450 de dolari. Dar știm foarte bine că artista nu se uită la bani când vine vorba de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii. 

„Ciudățeniile” se vând chiar și cu 1.200 de dolari

După ce încălțările au devenit virale pe rețelele sociale, dar nu au mai fost disponibile, pasionații de modă puteau achiziționa cizmele gigant Big Red Boots doar pe site-urile de revânzare. Însă, prețul acestora a sărit de la 350 de dolari la peste 1.200 de dolari.

Cizmele amuzante au fost lansate pe 16 februarie 2023 de MSCHF, un grup artistic din Brooklyn, iar varianta galbenă face parte din noua colecție în colaborare cu Paris Hilton și costă 450 de dolari. Încălțările au o carcasă din cauciuc termoplastic și o talpă intermediară din etilen acetat de vinil (EVA), ceea ce le face foarte moi și flexibile. Sursa de inspirație a creatorilor a reprezentat-o îndrăgitul serial japonez „Astro Boy”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net