Vedeta care s-a descălțat pentru a-i oferi încălțările ei unui om fără adăpost. Gestul uimitor i-a surprins pe toți

Considerată una dintre cele mai bune la suflet și cu picioarele pe pământ dintre starurile de la Hollywood, Jennifer Garner (51 de ani) a făcut un gest emoționant față de un om al străzii din Los Angeles, în parcarea unei plaje din Santa Monica. Mai exact, actrița a fost văzută dându-i proprii săi adidași, pe care îi purta în acel moment, unui bărbat în scaun cu rotile.

Jennifer Garner s-a descălțat de adidași ca să îi ofere unui om al străzii - foto: colaj/captură
Jennifer Garner s-a descălțat de adidași ca să îi ofere unui om al străzii - foto: colaj/captură

Duminică, 17 septembrie, actrița în vârstă de 51 de ani, Jennifer Garner, una dintre celebrele vedete de la Hollywood, se afla la volan când a văzut un om al străzii într-un scaun cu rotile. Ea s-a apropiat de el, a schimbat câteva cuvinte, a coborât din mașină și i-a înmânat o pungă cu obiecte de primă necesitate.

 Jennifer Garner și-a scos proprii adidași pentru a ajuta un om fără adăpost

Emoționată de această întâlnire, Jennifer i-a zâmbit bărbatului, a stat de vorbă cu el și, la un moment dat, după ce a observat că acesta era desculț, ea nu a stat prea mult pe gânduri pentru a-l ajuta să încalțe o pereche de șosete călduroase. Mai mult, văzând că acesta nu avea pantofi, ea și-a scos proprii adidași și a încercat să îi ofere, dar erau prea mici, potrivit PageSix.

Vedeta i-a oferit, de asemenea, cu generozitate, mâncare și niște bani. În înregistrarea video, realizată de un martor, ea a început să discute chiar cu cel care filma în acel moment, oferindu-i bani pe încălțămintea sa pentru a îi oferi bărbatului fără adăpost. Din fericire, și-a oferit gratuit proprii pantofi de sport, i-a dat și câteva haine de schimb și o pătură pe care să le ofere bărbatului.

Nu este prima dată când actrița face un astfel de gest

Se pare că fosta soție a actorului Ben Affleck, mamă a trei copii, se bucura de o plimbare pe plajă în momentul în care l-a văzut pe omul străzii. Și nu este pentru prima dată când vedeta face astfel de gesturi, mai ales că timp de mai bine de un deceniu, a lucrat cu Salvați Copiii, o organizație non-profit globală dedicată sănătății, educației și protecției copiilor.

De asemenea, anul trecut, când a împlinit 50 de ani, a organizat o acțiune caritabilă chiar la ea acasă, oferindu-le mâncare celor care aveau nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net